Top 5 cei mai iubitori bărbaţi în funcţie de zodie

1 69594 original jpg jpeg

După cum bine ştim, atât bărbaţii cât şi femeile se împart în două categorii: cei care îşi exprimă sentimentele prin zeci şi sute de gesturi şi cei care spun un “te iubesc”, valabil luni sau ani de zile.

În funcţie de zodia sub care s-au născut,astrele şi Planetele îi influenteaza pe fiecare dintre bărbaţi. Cum şi în ce măsură vom vedea în cele ce urmează unde va vom dezvălui care sunt cei mai iubitori şi spre cine să va indreptaţi atenţia.

1.         Peşti

Acest nativ este un bărbat complet,mai ales şi în principal când este implicat emoţional într-o relaţie serioasă şi de durata. Este un romantic incurabil şi te va surprinde negreşit chiar în momentele în care nu te aştepţi. Fiind o persoană cu talente artistice şi cu înclinaţii mai mult în această zona,va găsi noi şi noi modalităţi de a alungă monotonia din cuplu. Când vine voba de latura amoroasă,se va lăsa pe sine doar pentru a-şi satisface partenera.

2.         Rac

Bărbatul Rac poate fi exact ceea ce aşteaptă o femeie toată viaţă. Este acel partener care te va ţine şi te va răsfaţa precum cea mai scumpă comoară pe care o poate primi şi-ţi va mulţumi de fiecare dată când are prilejul,doar pentru simplul fapt că exişti şi că ai apărut în viaţa lui. Într-o relaţie stabilă este extrem de senzual şi va căuta noi metode să te satisfacă şi să te surprindă cu ceva ce îţi place.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg