Top 5 femei care ştiu să domine un bărbat în funcţie de zodie

1 66003 original jpg jpeg

Fiecare persoană are un anumit mod de a domina persoana iubită. Fiecare mod de dominare diferă de la zodie la altă zodie. Pentru a vedea care sunt cele mai dominante zodii, vă prezentăm un top 5 al celor mai dominante native.

1.     Nativele Scorpion

Sunt femei foarte puternice,seducătoare,şi sigure pe ele ştiind exact ceea ce vor de la viaţă. Acestora le place foarte mult să fie în centrul atenţiei. Proiectele în care se implică sunt nişte adevărate succese,deoarece acestea îşi dau toată silinţa ca totul să iasă perfect. În ceea ce priveşte viaţa personală,acestea preferă relaţiile lungi şi stabile,care eventual,s-ar putea transforma într-o  căsătorie. Din partea partenerului,aşteaptă exact aceleaşi lucruri pe care ele le oferă,şi anume:devotament,fidelitate,dragoste,afecţiune şi respect. Acestea se remarcă prin faptul că le place întotdeauna să aibă ultimul cuvânt de spus într-o discuţie sau activitate.

2.     Nativele Leu

Sunt persoane foarte iubitoare,care ar face orice le stă în putinţă pentru fericirea celor de lângă ele. Sunt femei cu o imaginaţie foarte bogată şi un simţ artistic pe măsură. Aşadar,să stai o viaţă întreagă lângă o nativă Leu,şi tot nu te plictiseşti! Acestora le place să preia într-o familie,toate funcţiile,atât cele ale femeii,cât şi cele ale bărbatului,plăcându-le să aibă întotdeauna şansa de a spune ultimul cuvânt. Ca sfat:învaţă să asculţi ce are de spus şi persoana de lângă tine,dacă într-adevăr vrei ca acea relaţie să fie una frumoasă.

Citeste articolul complet peYVE.roRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg