Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

1 65403 original jpg jpeg

Dragostea este un subiect destul de sensibil şi un capitol fără sfârşit din viaţa noastră. Sunt sigură că nu doar o dată aţi trecut printr-o drama şi cu greu aţi putut depãsi momentul. Dar acesta nu este cazul tuturor; din cele 12 zodii, 5 sunt mai puţin norocoase, iar restul se descurcă destul de bine şi-şi manageriază această stare foarte bine.

Ştiu că v-am făcut curioşi,aşa că în rândurile ce urmează,vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii mai nefericite,care suferă cel mai mult din pricina dragostei.

1.         Rac

Nativii acestei zodii sunt extraordinar de sensibili şi îşi doresc atât de mult pe cineva alături încât au tendinţa să uite de ei înşişi şi să pună pe primul loc fericirea partenerului,chiar dacă nu este el cel potrivit. Este o fire mai slabă,excesiv de precaută şi nesigură,care se impune de foarte puţine ori şi se lasă condus,însă,atunci când i se umple paharul,să fii sigur că nu se mai uită în urmă şi îşi vede de drum,cu sau fără tine.

2.         Berbec

Berbecul nu suferă din dragoste din aceleaşi motive ca şi Racul. Singurul motiv pentru care se află în acest top este încăpăţânarea lui fără margini. Dacă a greşit şi din pricina lui se naruieste o relaţie,nu-şi va cere scuze şi nici nu va accepta faptul că a greşit sau să-şi asume ci preferă să sufere în tăcere până când partenerul sãu docil îl va ierta sau va lua vină asupra lui în totalitate.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg