Top 5 zodii care trebuie să se ferească de jocurile de noroc. Pot pierde totul!

1 63991 original jpg jpeg

Vom vedea împreună, în rândurile ce urmează, care sunt cele cinci zodii care ar trebui să se ferească de toate jocurile de noroc, deoarece soarta nu este niciodată de partea lor şi reuşesc să piardă totul.

Leu

Sunteţi primul pe această listă din cauzăcă vădoriţi să obţineţi din ce în ce mai mult iar metodele dacă sunt atât de simple,precum păr,aveţi tendinţa să exageraţi. Cunoscuţii vă vor găsi adesea în astfel de locuri,unde veţi fi dornic şi de cele mai mici câştiguri,pentru a le paria din nou. Nu veţi accepta ideea de a pierde şi din această cauza micul “hobby”,poate deveni foarte uşor pierzania dumneavoastră,deoarece sume mari de bani se vor evaporacât aţi clipi.

Scorpion

Chiar dacă sunteţi o persoană intuitivă şi mai mereu daţi dovadă de inteligenţă,când vine vorba de tactica jocului,de multe ori vă înşelaţi şi pierdeţi sume foarte mari de bani. Nici dumneavoastră nu veţi părăsi sala de jocuri,până ce nu veţi avea în buzunar cel puţin suma cu care aţi plecat de acasă. Sunteţi sigur pe intuiţia dumneavoastră iar orgoliul de cele mai multe ori este cel care va strică apele.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg