Top 5 zodii fanatice – vedetele trebuie să se ferească de ele

horoscop jpeg

Se întâmplă destul de des să auzim că fanii iau cu asalt vreo vedetă naţională sau internaţională- nimic ieşit din comun. Însă, când totul se transformă într-o obsesie şi nu mai vezi nimic altceva în faţa ochilor, decât o singură vedetă, un singur artist, ar trebui să-ţi pui mari semne de întrebare.

Scorpion

Vi se pune foarte greu pată pe cineva,deoarece sunteţi foarte mofturos şi cu multe pretenţii,însă,în momentul în care acest lucru se întâmplă,nimeni nu va poate abate de la calea dumneavoastră. Vedeţi în faţă ochilor şi va focusati toată atenţia doar pe acea persoană indiferent de ce va spun sau de ce va atenţionează cei din jur. Sunteţi foarte geloşi şi posesivi,iar când dezvoltaţi o adevărată obsesie pentru un star,o vedetă,un artist,aceştia ar trebui să se ferească din calea dumneavoastră deoarece nu veţi da înapoi de la nimic.

Peşti

N-aţi fi zis că nativii acestei zodii ar putea să se găsească în acest top,însă,ei sunt tăcuţi,prietenoşi şi chiar liniştiţi,însă,ceea ce nu arată poate fi de-a dreptul dezastruos pentru cei din jur. Mintea lor poate fi de-a dreptul diabolică şi pot pune la cale noi şi noi feluri de a te bruscă sau de a te face să-i observi. Unii sunt geloşi şi foarte agresivi,le place să surprindă şi nu se lasă deloc chiar dacă se lovesc de un refuz.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg