Top 5 zodii infidele alături de care nu este bine să ai o relatie

1 71059 original jpg jpeg

Foarte puţini sunt cei care rămân liniari în sentimente şi comportament pe tot parcursul unei relaţii. Unii se schimbă în bine, alţii în rău şi foarte rău- aceasta fiind cauza certurilor sau în cazuri excepţionale, a divorţurilor.

Astrele şi Planetele ne influenţează comportamentul când vine vorba de partenerul de viaţă şi nu numai. În cele ce urmează vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii care nu se dau la o parte când vine vorba de înşelat şi cum acţionează acestea.

1.         Săgetător

Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii,nou,extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus,se aşteaptă că aceasta să facă şi imposibilul dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa,cu toate strădaniile,asta nu înseamnă că nu va ceda în faţă unei femei care-l va provoca la o partida incendiară de amor.

2.         Vărsător

Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără că tu măcar să te gândeşti la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins,va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind,dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi dacă nu-şi găseşte balanţa în relaţia actuală,se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare înafara acesteia,cu diferiţi necunoscuţi care-i stârnesc imaginaţia.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg