Top 6 cele mai posesive zodii într-o relaţie

1 64761 original jpg jpeg

Şi de această dată, astrele şi Planetele ne influenţează această laturã a personalităţii- pentru unii mai mult iar pentru alţii mai deloc.

Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea,aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

Leu

Nativul acestei zodii,de regulă,îşi doreşte să fie în centrul atenţiei,indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat-fie că este vorba de prieteni,familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstracţie de la nimic şi-şi revendică rolul cel mai important indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor iar cu toate acestea,şi-o exploatează la maxim,până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

Taur

Un alt nativ puternic,ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie ei sunt cei care trebuie să ia toate deciziile iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată iar o dată ce vor fi încălcate,vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului,care credea că mentalitatea,măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro



Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg