Top 6 cele mai posesive zodii într-o relaţie

1 64761 original jpg jpeg

Şi de această dată, astrele şi Planetele ne influenţează această laturã a personalităţii- pentru unii mai mult iar pentru alţii mai deloc.

Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea,aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

Leu

Nativul acestei zodii,de regulă,îşi doreşte să fie în centrul atenţiei,indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat-fie că este vorba de prieteni,familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstracţie de la nimic şi-şi revendică rolul cel mai important indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor iar cu toate acestea,şi-o exploatează la maxim,până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

Taur

Un alt nativ puternic,ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie ei sunt cei care trebuie să ia toate deciziile iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată iar o dată ce vor fi încălcate,vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului,care credea că mentalitatea,măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg