Top 8 cele mai geloase zodii

1 66500 original jpg jpeg

Gelozia este o problemă pentru foarte mulţi dintre oameni. Probabil că este unul dintre puţinele sentimente care ne macină pe interior şi este foarte greu de suportat. Unii reuşesc, totuşi, să facă faţă acestor impulsuri, dar alţii se lasă purtaţi de val şi ajung să spună sau să facă lucruri pe care le regretă.

Toate aceste atitudini depind şi de zodie.

1.    Scorpion

Cea mai geloasă zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte uşor sedus şi se lasă atras de tot felul de femei. Nu te lăsa însă păcălită. El te va face să crezi că îl controlezi,dar,de fapt,el îţi permite să faci acest lucru. Nu încerca să îl faci gelos şi nu te juca pentru că el are un al şaselea simţ care îl face să îşi dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie. El este îngrijorat,uşor speriat să nu te piardă şi acest lucru îl face vulnerabil.

2.    Rac

A doua zodie care îşi manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte uşor,dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuţi şi orice persoană îşi poate da seama că sunt nervoşi sau iritaţi. Dacă vorbeşti despre un alt tip în faţa lor,se vor holba la tine sau îşi vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacţioneze în vreun fel,dar fierbe pe dinăuntru.

Citeste mai mult pe YVE.roRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg