Top trei zodii care se tem să-şi arate sentimentele. Relaţiile lor sunt sortite eşecului

1 horoscop jpg jpeg

Să-ţi construieşti o relaţie în ziua de astăzi nu e deloc uşor, iar pentru unele zodii şansele să reuşească sunt şi mai mici, întrucât se tem să-şi exprime sentimentele.

Din dorinţa de a nu se confrunta cu dezamăgiri în viaţa personală, unii dintre nativi aleg să nu-şi exprime sentimentele, ceea ce e total greşit, întrucât mai devreme sau mai târziu, persoana de lângă ei se va plictisi şi va pleca.

Care sunt zodiile care aleg să nu-şi exprime sentimentele, află mai jos:

Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

Fecioara Persoanele născute în zodia Fecioară pot fi prieteni de încredere. Te poţi baza oricând pe sfaturile şi pe ajutorul lor, însă lucrurile se schimbă complet în momentul în care sunt implicate într-o relaţie serioasă. Pot crea impresia că intenţiile lor sunt la vedere, însă acest lucru este departe de realitate. Deoarece nu îşi doresc să aibă parte de dezamăgiri, aceste persoane îşi vor ascunde foarte bine sentimentele. Nu vor exprima deschis gândurile şi mai mult ca sigur vor apela la câteva trucuri caracteristice pentru a instaura armonia în cuplu. Dacă nu devin mai indulgenţe, vor avea de pierdut în viaţa sentimentală, potrivit andreearaicu.ro.

Dacă eşti într-o relaţie cu o persoană născută în zodia Rac, deja ai parte de o dezamăgire. Deoarece sunt foarte sensibile şi temătoare, persoanele născute în zodia Rac pornesc pe picior greşit. Spun foarte multe lucruri neadevărate la începutul relaţiei, însă nu sunt rău intenţionate, ci au că scop protejarea propriilor sentimente. În final, relaţia cu ele poate fi armonioasă, pentru că iartă uşor şi au foarte multă răbdare.

Ce se întâmplă când Mercur ajunge în Vărsător. Zodiile care vor fi îngenuncheate de durere

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt foarte rezervate când vine vorba de viaţa lor privată. Nu consideră că este necesar să ofere diferite detalii şi în niciun caz nu sunt dispuse să dezvăluie prea mult despre ele la începutul unei relaţii. Cu greu au încredere în persoană de lângă ele şi respectul pe care îl oferă altei persoane este oferit în funcţie de calitatea faptelor. Deşi pot cuceri inima oricui, ele se lasă cu greu cucerite. Au nevoie de foarte mult timp pentru a capătă încredere şi pentru a-şi arată adevărata faţă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg