Vezi cât de fidel este în funcţie de zodie!

1 70176 original jpg jpeg

Ţi-ai găsit partenerul potrivit, relaţia voastră merge foarte bine, totuşi nu ştii cât de fidel este? Vezi ce spun astrele!

Berbecul,o fire independentă

Cei născuţi în această zodie sunt în general persoane impulsive şi independente. Au tendinţa să-şi urmeze instinctele,au spirit de aventură,iar relaţiile amoroase numeroase sunt un fapt normal pentru ei.

Taurul,un partener de încredere

Astrele au fost deosebit de generoase cu cei aflaţi în acest semn zodiacal. Sunt persoane sensibile,care se bazează pe stabilitate şi din acest motiv reprezintă partenerul ideal. Nu le place incertitudinea şi preferă să planifice fiecare element,inclusiv modalităţile de rezolvare a eventualelor probleme care ar putea apărea în cuplu.

Gemenii,mult prea curioşi

Sunt firi îndrăzneţe cărora le place pericolul. Statornicia nu este una dintre calităţile lor,preferând mai degrabă  să se joace cu inima celor din jur. Se plictisesc repede de partener şi sunt mereu în căutarea  a ceva nou.

Racul,partenerul ideal

Dintre cele 12 semne zodiacale,racul oferă cea mai multă stabilitate şi siguranţă. Partenerii din această zodie îşi iubesc casa şi familia şi sunt fericiţi doar în compania celor dragi. Sunt persoane protectoare,care îşi doresc să-i ajute mereu pe cei din jur.

Leul,un perfecţionist

Vrea să dovedească că el este stăpânul junglei şi din acest motiv este mereu în cautarea sufletului pereche. Când simte că partenerul nu îl mai mulţumeşte din punct de vedere intelectual şi sentimental are tendinţa să-l abandoneze şi să găsească o “pradă” nouă.

Fecioara,un prieten credincios

Fecioarele sunt sensibile,creative şi simt atunci când ceva se întâmplă în relaţia lor. Vor căuta să rezolve eventuala problemă înainte de a lua amploare,dorind să pastreze stabilitatea. În plus,sunt atente cu prietenii şi le oferă un umăr de plâns ori de câte ori au nevoie.

Balanţa,echilibrată în relaţii

Cei născuţi sub protecţia acestei zodii tind să nu îşi dezamăgească astrele. Caută pacea şi armonia,în special în viaţa sentimentală,dar doresc să îşi construiască relaţiile pe baza încrederii şi onestităţii. Atunci când întâmpină probleme preferă să se închidă în lumea lor şi să se gândească cum să le rezolve. În general sunt persoane fidele care apreciază încrederea.

Scorpionii sunt persoane enigmatice

Sunt caracterizaţi de dorinţa de a acumula cât mai multă putere atât în dragoste,cât şi în carieră. Sunt greu de cunoscut,întrucât de cele mai multe ori într-o relaţie preferă să-şi ascundă adevăratele sentimente. Este dificil să te înţelegi cu ei din cauză că vor mereu să aibă dreptate. În plus,verbele „a uita” şi „a ierta” nu prea fac parte din vocabularul lor.

Săgetătorul,un spirit liber

Nativii din această zodie urăsc regulile şi cu greu pot fi prinşi într-o relaţie monogamă. Le place să încerce lucruri noi şi din acest motiv fidelitatea nu este punctul lor forte.

Capricornul iubeşte stabilitatea

Sunt persoane care ştiu că în viaţă nu poţi obţine nimic fără muncă,aici fiind incluse şi relaţiile sentimentale. Nu fug de responsabiliţăţi şi depun toate eforturile ca relaţia în care sunt implicaţi să funcţioneze.

Vărsătorul,un pic imprevizibil

Preferă independenţa şi neconvenţionalul,iar modul în care va aborda o problemă poate fi o surpriză pentru partener. În general fug de responsabilităţi şi de relaţiile serioase,considerând rutina ca fiind plictisitoare.

Peştii,firi foarte sensibile

Se ştie deja că cei născuţi în această zodie sunt firi visătoare şi că preferă să trăiască în propria lor lume.  Din păcate ei trăiesc în această lume imaginară şi atunci când sunt într-o relaţie. Dacă aşteptările nu le sunt îndeplinite sunt dezamăgiţi şi îşi pierd încrederea în dragoste.Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg