VIDEO Horoscopul culorilor pentru iulie. Astrologul Alexandra Coman dezvăluie ce CULORI atrag succesul

1 shutterstock 90079975 jpg jpeg

Luna aceasta, Mercur afectează zona comunicării, a logicii, a raţiunii, a energiei, atenţionează astrologul Alexandra Coman. Când apar conflictele, şi în iulie există un risc important să luăm parte la conflicte, energia bună, aceea care ne ajută să facem lucruri măreţe, se poate estompa. Culorile sunt cele care îţi pot întări puterile. În acest horoscop găseşti culoarea care face minuni pentru fiecare zodie în parte.

Când intrăm în conflicte, ne defocalizăm şi nu mai reuşim să ne centrăm atât de repede singuri. Din fericire, în acest sens ne pot ajuta culorile. Adică ne ajută să ne găsim resursele, să ne găsim voinţa, pentru a face acele lucruri surprinzătoare pe care le aveam în plan. Fiecărei zodii îi corespunde o culoare norocoasă. Nu este nevoie să o porţi la vedere, ci doar să o ai asupra ta sub formă de pix, accesoriu de păr, chiar şi o bucată de hârtie colorată în nuanţa norocoasă îţi poate aduce succesul în tot ceea ce faci.

Berbec

Culoarea pentru Berbec în luna iulie este verde-deschis. Aceasta te ajută să te centrezi mai bine. E foarte multă energie, multă stimulare, Marte e foarte activ pe semnul Berbec şi asta poate să ducă la epuizare fizică şi nervoasă. Verdele-deschis temperează excesul marţian şi te ajută să te echilibrezi foarte bine.

Taur

Turcoazul este culoarea potrivită pentru Taur. Există acest element-surpriză, extrem de potent pe astrograma ta, adică atunci când spui că lucrurile sunt sub control, un telefon, o situaţie scapă de sub control şi trebuie să te readaptezi din mers lucrurilor. Turcoazul ţine de comunicare, de împărtăşirea în mod coerent a ideilor pe care le deţii. Culoarea aceasta te va ajuta de minune în luna iulie să fii coerent în ceea ce spui, să pui ordine în gândurile tale.

Gemeni

Nativii în această zodie sunt direct sub tirul planetei Mercur şi sunt influenţaţi de ea. Asta înseamnă că sunteţi predispuşi spre ceartă, neatenţie, dezorganizare. Culoarea alb este definitorie pentru eter, aer; aceasta potenţează foarte mult organizarea. În spitale, de exemplu, albul ţine de curăţenie, dar şi de organizare, este asociat cu un sistem de armată. Albul te va ajuta în iulie să te organizezi în tot ce faci în luna iulie, adică ordine şi disciplină.

Rac

Culoarea Racului pentru iulie este portocaliu. Acesta stimulează cheful de viaţă şi nevoia de distracţie. Ai multă nevoie de această culoare, pentru că trebuie să ieşi din zona de victimizare şi de depresie. Poţi ieşi din această zonă în care ai intrat sau vei intra în iulie stimulând, stimulând, şi portocaliu activează cheful de viaţă.

Leu

Pentru tine, maro-deschis. Culoarea aceasta te ajută într-un sector în care chiar ai nevoie de sprijin, respectiv în zona abundenţei. Leul are nevoie să se echilibreze financiar sau să găsească metode eficiente pentru a-şi achita datoriile ori pur şi simplu să susţină cheltuielile inerente.

Fecioară

Culorile pastel sunt cele mai bune, orice nuanţă. Este vorba despre acea culoare mai decolorată, mai deschisă; te va ajuta foarte mult, pentru că ai nevoie de multă susţinere pe zona relaţiilor, de echilibru, chiar şi de chef de viaţă. Ai nevoie de energie şi de vitalitate pentru a te ocupa de corpul tău, pentru a te ocupa de o dietă mai sănătoasă.

Balanţă

Culoarea vişiniu face casă bună cu Balanţa, pentru că vişiniul dă chef de viaţă şi tupeu. Balanţa este o diplomată prin fire; luna aceasta, are nevoie de vişiniu pentru mobilizare, pentru energizare, pentru curaj să acţioneze şi perseverenţă să-şi folosească emoţile până la capăt, să se implice total în proiectul de interes

Scorpion

Culoarea lunii iulie pentru Scorpion este albastru-închis. Acesta te ajută să cobori în străfundul emoţiilor tale, pentru că sunt foarte multe presiuni în această lună şi tentaţia excesului este foarte mare. Este foarte important să pătrunzi în mintea, emoţiile, trăirile tale, să le analizezi şi să-ţi fie clar ce vrei de la tine şi de la cei din jurul tău.

Săgetător

Pentru tine culoarea lunii este negru, pentru că, de data asta, ai nevoie să extragi resursele energetice din interiorul tău, din amintirile tale. Înseamnă că în iulie, de foarte multe ori, eşti pus în situaţia de a întâlni sau de a experimenta situaţii prin care ai mai trecut, relaţii sau oamenii pe care i-ai mai văzut. Întâlnirile nu vor fi cele mai bune pentru tine, aşa că negru te ajută să îţi aminteşti erorile făcute în trecut şi să repari.

Capricorn

Se întrevede multă presiune pe semnul tău zodiacal, multă expansiune, mult exces, iar violet te ajută foarte mult să combaţi atacurile energetice, gândurile negative ale celor din jur. Acestea te pot destabiliza energetic, aşa că este bine să ai violet asupra ta. Nu este nevoie să fie la vedere, poţi avea în geantă un pix de culoare violet.

Vărsător

Fucsia este culoarea nativului Vărsător, pe care nu este nevoie să o porţi, mai ales dacă este vorba despre bărbaţi – o bucăţică de hârtie colorată în fucsia în buzunar ajută. Femeile îşi pot face unghiile în fucsia, pot purta rochii diafane. Indiferent de gen, în iulie există o tendinţa de violenţă, pe care fucsia o temperează. Culoarea te ajută să ai foarte mult succes în negocieri, te ajută să ajungi mult mai repede la sufletul celor cu care interacţionezi. Poartă fucsia şi îţi va aduce bani în iulie.

Peşti

Nativii în Peşti ar trebui să poarte roşu-deschis, pentru că sunt cei mai expuşi din tot zodiacul să sufere de depresie, de angoasă, de melancolie. Culoarea roşu-deschis te scoate din valea plângerii, nu te mai lasă să îţi plângi de milă şi îţi dă doză dublă de culoare faţă de Rac (portocaliu), ca să ai energie şi vitalitate în tot ceea ce faci.

@shutterstock



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg