Zodia cu cele mai puternice trăsături de personalitate

1 78420 original jpg jpeg

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie) este cel de-al nouălea semn zodical, iar nativii pot fi descrişi ca persoane care au un spirit aventurier, cu o gândire raţională şi care obţin tot ce îşi doresc în viaţă.

Pentru a putea coexista în armonie cu persoanele născute în acest semn zodiacal, iată câteva dintre trăsăturile şi caracteristicile comune ale unui Săgetător:

Sunt optimişti şi visători

Nativii Săgetător se bucură de viaţă şi, în acelaşi timp, sunt optimişti cu privire la viitorul lor. Ei nu renunţă în faţa problemelor şi, în schimb, îşi folosesc energiile pentru a se concentra în găsirea celor mai bune soluţii. În afară de acestea, ei fac tot posibilul să-şi atingă ţelurile şi visele pe care le au.

Sunt cinstiţi şi oneşti

Onestitatea Săgetătorilor este o respiraţie de aer proaspăt pentru prietenii lor, deoarece ei au cele mai îndrăzneţe personalităţi. Nu îşi acoperă cu zahăr vorbele şi, prin urmare, cei din jur le cer mereu părerea.

Sunt carismatici

Nativii Săgetător sunt răutăcioşi şi, în acelaşi timp, chiar au simţul umorului dezvoltat. Au un talent natural de a vedea partea bună a problemei, luând totul cu foarte mult umor.

Iubesc să îşi asume riscuri în viaţă

Ei urăsc momentele în care oamenii sunt acuzaţi pe nedrept, iar dacă cineva încearcă să-i controleze şi să-i interogheze despre orice lucru pe nativii Săgetători, atunci ei îşi arată adevărata faţă şi încep să ignore persoana respectivă.

Pot fi neliniştiţi şi nerăbdători

Atunci când lucrurile nu funcţionează în ritmul în care un Săgetător vrea, el devine neliniştit şi nerăbdător, mai ales dacă este în aşteptarea unei veşti sau a unei persoane.

Te citesc ca pe o carte

Au intuiţii nebuneşti, reuşind să citească o persoană în câteva minute încă de la prima întâlnire. Ei sunt nativii care ascultă instinctiv lucruri pe care toată lumea din încăpere le trece cu vederea.

Nu-i suportă pe egoişti

Nativii Săgetător nu îi suportă pe oameni care cer respect dar ei nu îl oferă niciodată. În plus, nu îi suportă nici pe cei care nu acceptă într-un mod graţios că au greşit sau pierdut.

Sunt greu de păcălit

Este foarte greu să-i păcăleşti pe nativii Săgetător. Ei sunt foarte inteligenţi şi gândesc/acţionează întotdeauna înainte cu zece paşi. Ar fi o greşeală ca cineva să le subestimeze inteligenţa şi capacitatea de-a gândi. În plus, au mereu în mânecă un plan B pentru tot ce fac.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg