Zodiacul floral dezvăluie trăsăturile personalităţii tale

1 67844 original jpg jpeg

Descoperă care sunt punctele tale forte în funcţie de floarea care corespunde perioadei în care te-ai născut!

Caprifoi (21 martie – 19 aprilie)

Dacă eşti născută în această perioadă,eşti genul de persoană care cucereşti prin farmec şi eleganţă. Încrederea în tine atrage în viaţa ta prieteni foarte diverşi care nu pot rezista energiei tale debordante. Eşti puternică şi hotărâtă,iubeşti provocările şi eşti ingenioasă când trebuie să găseşti soluţii la probleme dificile.

Mac (20 aprilie – 19 mai)

Iubeşti lucrurile delicate şi de calitate la fel de mult pe cât adori să le oferi şi celorlaţi. Eşti atentă la detalii şi ai stil. Rafinamentul e ceva ce te caracterizează şi ce este considerat de ceilalţi ca fiind atrăgător la persoana ta. Eşti interesată mai degrabă de a oferi şi primi plăcere,de a avea parte de comfort şi de siguranţă.

Levănţică (20 mai – 20 iunie)

Ai acel optimism necesar pentru a avea idei frumoase pe care-ţi place să le împarţi cu cei dragi. Reuşeşti mereu să-ţi găseşti muza care să te inspire. Eşti apreciată pentru creativitatea,productivitatea şi energia ta. Uneori,ţi se pare că te împarţi în prea multe direcţii. În privinţa asta,te asemeni lavandei al cărei parfum se răspândeşte până departe,ca multă lume să se poată bucura de el.

Acant sau Talpa ursului (21 iunie – 22 iulie)

Sensibilitatea te caracterizează mai mult decât orice. În plus,eşti intuitivă şi-ţi dai seama ce se întâmplă în sufletul celorlaţi fără să-ţi spună prea multe. Eşti o fire caldă,empatică,la care mulţi apelează pentru o vorbă bună. În plan personal,cauţi să te înconjori de prieteni şi să-ţi creezi un cămin confortabil,alături de o familie mare. Fără rude şi amici tinzi să te laşi pradă gândurilor negre.

Floarea-soarelui (23 iulie – 21 august)

Eşti o fire caldă,deschisă şi un lider înnăscut. Abordezi toate greutăţile vieţii cu încredere şi n-ai niciun dubiu că poţi la înălţime indiferent de încercările care se ivesc. Tânjeşti după atenţia celor din jur şi adori să ţi se ceară sfatul întotdeauna. Eşti o prietenă iubitoare,loială,generoasă,care aşteaptă în schimb să primească laude şi la fel de mult pe cât oferă,dacă nu se poate mai mult.

Rochiţa-rândunicii (22 august – 22 septembrie)

Tinzi să te gândeşti foarte mult înainte de a acţiona în orice situaţie. Eşti organizată,foarte organizată şi atentă la detalii. Iubeşti să ajuţi pe cei din jur şi-ţi foloseşti adesea calităţile pentru a veni în sprijinul celorlalţi. Te adaptezi cu uşurinţă în situaţii din cele mai diverse. Îţi este căutată compania,mai ales când este nevoie de un sfat.

Trandafirul (23 septembrie – 22 octombrie)

Cauţi mereu adevărul şi frumuseţea. Nu tolerezi nicio nedreptate sau cruzime. Ai o abilitate nebănuită de a vedea înţelesul ascuns al lucrurilor. Eşti atrasă de filosofie,poezie,artă. Eşti fericită în preajma prietenilor şi a familiei,în natură.

Crizantemă (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te asemeni apelor liniştite,dar foarte adânci. Când cineva are senzaţia că te-a cunoscut,descoperă că mai ai multe secrete păstrate cu străşnicie. Iubeşti să fii corectă şi sinceră. În relaţia de cuplu şi cu prietenii,eşti loială,serioasă şi aştepţi totodată să primeşti în schimb la fel de mult pe cât oferi. Intuiţia foarte bună de care dai dovadă te ajută să vii în sprijinul celorlalţi şi să le arăţi ce trebuie să facă în plus pentru a se dezvolta emoţional.

Narcisă (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti o persoană cu influenţă care are darul de a împărtăşi cu ceilalţi idei ce le schimbă perspectiva asupra vieţii. Eşti directă,de încredere,sinceră,înţeleaptă,norocoasă. Chiar dacă pari foarte puternică,în interior se ascunde o persoană sensibilă,pe care rareori o laşi să se întrevadă.

Garoafă (22 decembrie – 21 ianuarie)

Te simţi bine atunci când ai lucurile în ordine şi clare. Când vine vorba de impunerea punctului de vedere,eşti hotărâtă să te impui. Eşti un lider înnăscut,ai o personalitate puternică şi ceilalţi se bazează pe tine. Munceşti din greu să obţii ceea ce-ţi doreşti şi vrei întotdeauna ca lucrurile să fie pe placul tău.

Orhidee (21 ianuarie – 19 februarie)

Curioasă,intuitivă,visătoare,eşti apreciată de cei din jur şi pentru modul original de a face lucrurile şi a aborda situaţii diverse. Vezi lumea dintr-o altă perspectivă şi adori să descifrezi mistere. De asemenea,eşti un bun organizator .

Nufăr (20 februarie – 20 martie)

Intuiţia este punctul tău forte. În plus,ai o abilitate înnăscută de a absorbi ideile celor din jur,dar şi stările lor emoţionale. Uneori,îţi pierzi controlul şi-ţi ieşi din fire,dar recurgi la creativitate pentru a ieşi basma curată în faţa celor pe care-i jigneşti fără să vrei. Eşti o artistă înnăscută,dar şi un bun comunicator.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg