Zodiile favorizate de Luna Nouă în Fecioară din 2 septembrie. Ești pe listă?

Întreabă-ți inima ce își dorește cu adevărat și las-o să te ghideze. Acesta este mesajul și tema zilei de luni, 2 septembrie 2024. Deși cinci zodii vor beneficia cel mai mult de această influență, toată lumea este încurajată să fie autentică și să-și urmeze adevărul interior.

shutterstock 2493731425 jpg

2 septembrie este o zi de Lună Nouă, mai exact, o Lună Nouă în Fecioară. Este momentul perfect pentru a manifesta dorințe legate de viața ta materială, fie că e vorba de o promovare la serviciu, achiziționarea unei locuințe, reamenajarea casei sau îmbunătățirea sănătății după o perioadă de răceală. De asemenea, magia plantelor va fi deosebit de puternică în această zi!

Dar nu doar Luna Nouă ne protejează luni, scrie yourtango.com. Alinierea Lunii cu Vesta în Fecioară aduce și mai multe beneficii colectivului. Aceasta înseamnă că, de fiecare dată când te concentrezi pe ceea ce simți că este adevărat în inima ta și urmezi drumul pe care l-ai ales în viață, vei primi sprijin și noroc din surse neașteptate. Vesta în Fecioară îți poate alimenta focul interior, ajutându-te să depășești obstacolele cu mândrie. Pregătește-te pentru schimbări mari și frumoase!

1. Fecioară  

Săptămâna începe într-o notă puternică pentru tine. Fii atentă la semnele și sincronicitățile care îți apar și la ajutorul care vine atunci când te aștepți mai puțin! Aceasta este binecuvântarea ta cosmică. Arată-ți recunoștința, fie printr-o rugăciune, fie scriind despre aceste momente în jurnalul tău, pentru a păstra magia vie. De asemenea, ești încurajată să renunți la credințele toxice despre tine însăți. Nu, nu ești lipsită de talent sau ciudată, așa cum ți s-a spus poate de-a lungul vieții. Ești o operă de artă vie, care se transformă în fiecare zi și în fiecare an din viața ta. Când accepți acest lucru, nimeni nu te va mai putea opri din a-ți îndeplini visurile.

2. Rac

Energia de luni este extrem de intuitivă, dar și introvertită pentru tine. Dacă simți nevoia să anulezi planuri sociale, nu te îndoi de acest instinct. Stabilește limite clare, dar politicos, și asigură-te că îți prioritizezi starea de bine. Atunci se vor deschide pentru tine binecuvântările cosmosului. Dacă poți, notează-ți tot ce observi într-un jurnal. Adevărate revelații te așteaptă în această zi de Lună Nouă în Fecioară și îți pot spori puterea de manifestare.

3. Pești

Nativ în Pești, energia de luni are o notă competitivă pentru tine. Folosește-ți forța interioară, puterea și talentele și nu renunța la succes doar pentru că cineva crede că nu „arăți” ca un învingător. Ce înseamnă asta, de fapt? Forțele cosmice te susțin în totalitate, așa că fii curajoasă și avansează. De asemenea, ești încurajată să folosești aromaterapia pentru a-ți înălța inima și a aduce pace în sufletul tău. De exemplu, lămâia aduce pozitivitate, pinul te ajută să îți recapeți forțele, iar vanilia îți readuce umorul (și pofta de mâncare!) cu forță.

4. Scorpion

 Scorpion, unele zile sunt mai leneșe, chiar și atunci când sunt la început de săptămână. Acesta este mesajul tău pentru luni. Așadar, nu te forța să faci mai mult dacă spiritul tău se simte puțin epuizat sau încetinit. În schimb, ai încredere în proces și lasă încetineala să te ghideze. Curând vei descoperi că binecuvântările depind de răbdarea ta. Pentru cei aflați într-o relație romantică, veți descoperi dulceața în îmbrățișarea partenerului. Așadar, ieșiți din zona de confort și căutați-vă unul pe altul. Lăsați Luna Nouă să vă adâncească legătura și să vă deschidă sufletele.

5. Berbec

Pentru tine, ziua este super-încărcată! La urma urmei, este o zi de Lună Nouă. Așadar, asigură-te că ești concentrată pe ceea ce îți dorești și evită spațiile, oamenii și situațiile care îți creează doar anxietate și furie. Primele te vor ajuta să îți gestionezi binecuvântările, în timp ce ultimele le vor bloca. Acum este și un moment bun pentru a te concentra pe hobby-urile tale. Mai ales pe cele pe care le-ai uitat sau le-ai lăsat deoparte pentru viitor. Ei bine, viitorul a sosit! Reia-le și vei vedea cum magia se desfășoară!

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg