Descoperă ce îți rezervă astrele! Horoscopul bilunar pentru 31 august – 12 septembrie 2024

În perioada 31 august – 12 septembrie 2024, astrele se aliniază într-un mod inedit, aducând schimbări semnificative pentru toate zodiile.

image

Fie că ești în căutarea unei noi direcții în carieră, a echilibrului în relații sau a unui impuls de energie, horoscopul bilunar, oferit în exclusivitate de astrologul Click!, Lorina pentru revista Click! pentru femei, te va ghida pentru a naviga cu succes prin aceste momente cheie. Fii gata să explorezi noi oportunități și să îți dezvolți potențialul!

WhatsApp Image 2024 08 29 at 14 58 03 jpeg

Berbec – Horoscop pe 2 săptămâni

Problema principală cu care te vei confrunta pe plan profesional va fi destabilizarea relațiilor cu partenerii din alte regiuni sau țări. Dacă în a doua jumătate a lunii august această situație a atins apogeul, de acum înainte trebuie să găsești soluții pentru cooperarea nefastă. Devine important să acorzi atenție subordonaților și să te asiguri că aceștia sunt de încredere și capabili să facă față cerințelor și responsabilităților lor. 

Taur – Horoscop pe 2 săptămâni

Ce ai amânat financiar la mijlocul lunii august, poți relua și reconstitui de acum înainte. Poate ai avut eșecuri și pierderi bănești în activitățile profesionale sau în afaceri. Cele mai multe dintre greșelile făcute în trecut au stârnit litigii și conflicte. De acum înainte, bine înarmată cu lecții învățate din propriile experiențe, poți să tragi concluzii, să evaluezi cum stai și să faci planuri pentru următoarea perioadă. 

Gemeni – Horoscop pe 2 săptămâni

Ești gata să accesezi noi culmi, iar condițiile sunt mai mult decât favorabile. Vei putea obține propriile valori dacă te bazezi pe abilitățile de comunicare, de a cuceri oameni influenți și de a folosi contacte utile la timp. În rest, nu va trebui să ieși de pe traseul tău, este suficient doar să faci rutina obișnuită și să îți îndeplinești îndatoririle. Vremea va fi favorabilă pentru persoanele creative care vor îmbunătăți abilitățile existente. 

Rac – Horoscop pe 2 săptămâni

Nu ar trebui să devii prea emoționată cu privire la tot ceea ce se va întâmpla! Trebuie să fii mai calmă în fața eventualelor dificultăți sau necazuri în acest domeniu. E perioada în care intuiția ta financiară nu te va dezamăgi. Vei putea primi recompense pentru proiectele finalizate anterior, ți se vor returna datoriile, sau pur și simplu vei fi eliberată de griji inutile. Ți se oferă o șansă de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a-ți întări organismul. 

Leu – Horoscop pe 2 săptămâni

Perioada devine favorabilă pentru rezolvarea problemelor importante, pentru interacțiunea cu echipa de lucru și pentru discutarea activă a planurilor vechi. Vei primi sprijin de la prieteni, aliați și colegi, care la rândul lor vor deveni o sursă de inspirație. Dacă ești singură, ai șanse mari de a întâlni dragostea și de a începe o relație serioasă pe termen lung. S-ar putea să întâlnești o persoană înstărită, cu un statut ridicat și cu venituri bune.  

Fecioară – Horoscop pe 2 săptămâni

Acum că guvernatorul tău, Mercur, a ieșit din retrogradare, așteaptă-te ca planurile și acțiunile preconizate să înceapă să funcționeze. Proiecte noi pot fi dezvoltate, iar acest lucru te va ajuta să descoperi în tine o sursă de inspirație creativă, motivație și optimism. Printre altele, afacerile bine stabilite și puse pe roate vor înainta de la sine, prin inerție, fără intervenția ta activă. Pe plan afectiv, trebuie să îți reconsideri responsabilitățile. 

Balanță – Horoscop pe 2 săptămâni

Deși perioada este presărată cu câteva asperități, comunicarea activă și interacțiunea colectivă vor fi eficiente pentru a găsi variante și soluții la eventualele probleme. Pornește așadar negocieri, fă-te ascultată cu atenție, caută să te faci corect înțeleasă, iar acolo unde se impune, fă concesii și compromisuri! Sortează oamenii cu care lucrezi! 

Dacă ai lucruri de rezolvat în instanță, lămurește-le! Există șansa de a câștiga procese. 

Scorpion – Horoscop pe 2 săptămâni

Vei putea obține rezultate bune în domeniul negocierilor responsabile, la întâlniri importante și în chestiuni prioritare. Pentru asta, în urmăătoarea perioadă, va trebui să fii mai judicioasă, mai atentă la lucru, să eviți graba, vanitatea și haosul, să folosești resursele cu moderație, să cunoști valoarea banilor, lucrurilor și oamenilor. Călătoriile scurte interesante îți vor aduce emoții luminoase și o stare de relaxare. 

Săgetător – Horoscop pe 2 săptămâni

Perioada va fi una plină de emoții și întâlniri plăcute. Unele dintre ele se vor desfășura la drum. Poți obține succes și mulțumire în tot ce ține de domeniul educației sau predării. Vei culege roadele eforturilor tale, vei primi recompense și recunoștință. Mai mult, vei triumfa asupra dușmanilor și a oamenilor invidioși. Iar pentru a te înveseli și mai mult, vizitează expoziții, teatre, spectacole și vizionează filme! 

Capricorn – Horoscop pe 2 săptămâni

Acest timp este potrivit pentru continuarea sau reluarea educației și îmbunătățirea abilităților. Da, poate că unele evenimente te-au dezamăgit sau te-ai simțit iritată de ceea ce s-a întâmplat. Nu continua să dramatizezi situația, ci schimbă-ți atitudinea și privește totul dintr-un unghi diferit. O schimbare de convingeri se poate concretiza în următoarele două săptămâni și o nouă abordare te vor ajuta să depășești toate necazurile. 

Vărsător – Horoscop pe 2 săptămâni

Vei putea obține recunoaștere și faimă în diverse domenii, fie că este vorba de artă sau de lumea afacerilor. Vei deveni mai populară, vei avea succes în sfera afectivă și romantică, vei fi creativă inclusiv în muncă. Iar munca ta, la rândul său, va deveni o sursă de satisfacție atât la nivel moral, cât și material. Găsește timp să te odihnești, să nu te stresezi din fleacuri și să nu depui prea mult efort fizic! Schimbările de comportament vor fi pe primul loc. 

Pești – Horoscop pe 2 săptămâni

Septembrie continuă să mai aducă, din când în când, îndoieli de sine, stări de melancolie ori lipsă de vitalitate și energie. Însă nu la fel ca săptămânile trecute. Nu ar trebui să te lași răpusă de ele, deoarece există suport astral pentru a avea rezultate bune dacă te implici în activități creative. Poți îmbunătăți aspectul casei, schimba mobilierul, cumpăra un aparat electrocasnic necesar. Și bani se pot câștiga, dar numai în echipă. 

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg