Horoscopul bogaţilor. Nativii din zodiac cărora le surâde norocul financiar şi surprizele din clasament

1 shutterstock 1924361978 jpg jpeg

Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg sunt recunoscuţi pentru averile lor impresionante, dar pe strada cu oameni cărora nu le lipseşte nimic stau şi Kylie Jenner, Rihanna, Meghan Markle, Jennifer Lopez. Lăsând la o parte domeniul de activitate, moştenirile sau pasiunea cu care muncesc şi perseverenţa, sunt nativi din zodiac care au susţinere astrală în ceea ce priveşte abundenţa.

Analizează personalităţile care apar în publicaţiile financiare, pune lupa pe sumele care apar în dreptul averilor pe care le deţin şi a încasărilor anuale, apoi caută data de naştere, pentru a descoperi semnul zodiacal care le guvernează existenţa. Nasty Gal, expert în citirea cărţilor de tarot, a făcut o listă cu nativii care au cele mai multe şanse să ducă o viaţă îndestulătoare, indiferent că vorbim despre bărbaţi sau despre femei.

Deloc surprinzător, persoanele născute în zodia Capricorn sunt cele mai susceptibile să numere mulţi bani în conturi. Capricornii sunt cei mai muncitori din tot zodiacul. Sunt hotărâţi, ambiţioşi, dar şi materialişti, şi uneori, se remarcă prin viclenie. Pentru ei, banii contează şi sunt modul în care îşi răsplătesc eforturile. Mai mult decât atât, le place să trăiască bine, să aibă un statut în societate şi lux, iar asta necesită bani.

Al doilea semn zodiacal care are protecţie astrală în ceea ce priveşte averea este Leul. Semn zodiacal materialist şi ambiţios, Leul adoră să conducă, să îşi depăşească recorduri, să câştige aprecierea, atenţia şi admiraţia celorlalţi. Aceşti nativi sunt, de asemenea, binecuvântaţi cu abilităţi solide şi native de lider.

Al treilea pe listă este Scorpionul. Un semn puternic, încrezător, neînfricat, care poate să fie nemilos şi extremd e hotărât în a obţine ceea ce îşi doreşte. Scorpionii nu se tem de nimic şi adoră să controleze lumea lor.

Taurul şi Balanţa se situează pe locurile patru şi, respectiv, cinci, pe bună dreptate, deoarece protectorul lor planetar este Venus. Printre alte aspecte pe care le guvernează (cum ar fi dragostea, plăcerile şi frumuseţea), Venus stăpâneşte asupra banilor. Ambelor semne le place să trăiască o viaţa bună şi asta necesită resurse de bani.

Urmează Fecioara, o zodie aparent modestă, care tânjeşte după o viaţă la perfecţiune. În cazul ei, orice efort depus trebuie să ducă la succes. Indiferent că vorbim despre bărbaţi sau femei, nativii în zodia Fecioară lucrează din greu la tot ceea ce fac.

Persoanele născute în zodia Peşti se numără printre cei care au noroc la bani, desi ei sunt total dezinteresaţi de avere. Sunt persoane cu imaginaţie bogată, creative, capricioase şi romantice, iar succesul lor din activităţile artistice le pot aduce sume impresionante în conturi.

Berbecul ocupă locul opt - o altă surpriză, dar nu în sensul bun, deoarece Berbecul este cel mai ambiţios, competitiv şi cel mai bun jucător de pe piaţă. Poate că toată pasiunea şi gălăgia cu care se mişcă acest nativ în tot ceea ce face îi estompează eforturile.

În mod similar, un alt semn competitiv de Foc, Săgetătorul vine pe locul nouă, pentru că acesta nu sunt la fel de competitiv ca Berbecul. Nativilor în Săgetător le place să trăiască liberi, fără reguli, fără program.

La poziţia cu numărul zece se găseşte Racul, care are lucruri mai importante de făcut decât bani. Nativii în Rac sunt preocupaţi de dragoste, de sex, de relaţii durabile şi de familie.

Ultimele două locuri din top sunt ocupate de semnele aeriene – Vărsător şi Gemeni. Deşi există o mulţime de oameni de succes născuţi în zodiile Gemeni şi Vărsător, în cazul lor este posibil să fie vorba despre forţa ascendentului sau chiar de averi moştenite.

@shutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg