Horoscopul lunii noiembrie 2021. Ne aşteaptă turnuri bruşte şi „cutremure‟ la nivel economic, social şi politic

1 shutterstock 1639812967 jpg jpeg

Noiembrie, în plin sezon al zodiei Scorpion, a debutat cu o doză suplimentară de intensitate, iar lucrurile sunt abia la început! Luna este plină de turnuri spectaculoase şi nu este exclus să se manifeste „cutremure‟ de lungă durată în special la nivel economic, social şi politic. Cel mai afectaţi vor fi nativii care nu au jucat cinstit anul trecut, în noiembrie, sau au încercat să profite de un mediu vulnerabil. Cine şi-a învăţat lecţiile şi s-a adaptat condiţiilor actuale, va suporta mai uşor intemperiile lunii.

Soarele tranzitează semnul Scorpion, aducând o atmosferă creativă şi pasională. Luna nouă şi transformatoare din 4 noiembrie ne-a împins şi inspirat spre noi începuturi. Odată cu mutarea lui Venus în Capricorn, aşteaptă-te la situaţii dificile în plan profesional, unde mulţi au tendinţa să nu respecte termenele şi să îngreuneze activitatea. Poţi începe să stabileşti limite cu oamenii care profită sau au profitat de bunăvoinţa ta. Te va ajuta şi Mercur din Scorpion, care îmbunătăţeşte mesajele transmise, fără să lase loc de erori şi interpretări. Pregăteşte-te pentru discuţii mai profunde şi mai sincere în săptămânile următoare şi nu te obosi să te ascunzi de oamenii care te cunosc cu adevărat. Cu toate acestea, există risc real de conflict în luna noiembrie. Cu prilejul Lunii pline în zodia Taur, de pe 19 noiembrie, este momentul oportun să faci planuri importante, să îţi doreşti lucruri măreţe, pentru că acest semn zodiacal este dornic de confort şi lux, aşa că va lua în considerare visele şi planurile cu „greutate‟. Sezonul Săgetătorului începe pe 21, când moralul şi pofta de viaţă şi de distracţie începe să urce rapid.

Berbec

Aceasta poate fi singura perioadă a anului în care simţi că cei mai mulţi oamenii îţi sunt sunt pe plac. Chiar şi cei mai tenace şi independenţi nativi intră în parteneriate şi devin uşor codependenţi de ceilalţi. Luna nouă din 4 noiembrie şi intrarea lui Mercur în Scorpion, de pe 5 noiembrie, au adus şanse de a vă defini nevoile şi dorinţele în cadrul relaţiei. Scopul este să găsiţi ritmul care funcţionează cel mai bine pentru amândoi. Până la eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie, trasaţi limite şi stabiliţi care este calea de mers în cuplu sau întrerupeţi această colaborare.

Taur

Primele zile ale lunii te ajută să analizezi mai în profunzime alianţele cele mai intime. Relaţiile şi prieteniile în care eşti sunt o oglindă şi o extensie a nativilor în Taur, în această perioadă. Acţiunile pe care le vezi la echipa ta reflectă comportamentul tău din trecut. Înainte de a te mâhni şi pedepsi, înţelege că undeva este şi vina ta, aşa că, pentru a îmbunătăţi la maximum activitatea în echipă şi să atingi succesul, oferă-le oamenilor din jur respect, compasiune, înţelegere şi empatie, adică ce ai dori şi să primeşti. Până pe 19 noiembrie, se întrevede risc să navigezi prin ape tulburi, dar după eclipsa de Lună, lucrurile încep să se limpezească şi pentru tine.

Gemeni

Ai început noiembrie cu bine! Dar în loc să te obsedeze întrebările care îi vizează pe ceilalţi, despre cine face, ce face şi cum o face, dar şi cu cine şi unde (ştii, toate emoţiile provite din energia semnului astral Mercur), încearcă să schimbi, să aduci o noutate în modul cum gândeşti şi simţi. Contextul astral este de partea ta. Gândurile negative, care nu de puţine ori ţi-au consumat mintea, vor dispărea încet-încet. Rămâi însă emoţional, deci gândeşte deciziile pe care le iei şi încearcă să acţionezi din intuiţie, nu din instict. Nu de alta, dar rişti în această luna să tragii linii orizontale, exact acolo unde liniile verticale ţi-ar fi adus victoria.  

Rac

Dacă nu eşti sigur cum să procedezi într-o relaţie şi nu poţi face următorul pas, atunci cel mai bine este să te concentrezi asupra modului în care să-ţi alungi ezitările şi anxietăţile. S-ar putea să simţi că lucrurile scapă de sub control sau pur şi simplu nu eşti pregătit pentru ceva foarte serios, dar te poţi baza pe eclipsa din 19 noiembrie pentru a ajunge în direcţia corectă.

Leu

Nu există nicio îndoială că eşti unul dintre cele mai creative semne. Vibraţia cosmică creată de luna nouă din 4 noiembrie şi trecerea lui Mercur în Scorpion îţi vor oferi o viziune inovatoare care îţi poate schimba viaţa în bine. Crede în visele tale care se pot materializa în timpul eclipsei de Lună din 19 noiembrie.

Fecioară

Luna care urmează îţi va aduce mari revelaţii, chiar dacă s-ar putea să-ţi placă tot ceea ce vei avea de învăţat. Unele dintre lecţii pot fi greu de digerat. Din 19 noiembrie, vei fi mai sigur ca niciodată că nu trebuie să-i susţii orbeşte pe cei pe care îi iubeşti şi ar trebui să fii mai selectiv în privinţa celor pe care-i laşi să pătrundă în cercul tău de prieteni.

Balanţă

Traversezi o perioadă de instabilitate financiară, ceea ce înseamnă că este greu să economiseşti. Din păcate, luna noiembrie nu-ţi oferă răgaz de la problemele pecuniare. Totuşi, în prima jumătate a lunii vei avea ocazia de a-ţi face un buget cu care te poţi descurca. Singurul lucru la care trebuie să fii atent este că s-ar putea să fii tentat să arunci pe nimicuri banii pe care te vei strădui să-i pui deoparte.

Scorpion

Sfârşitul lunii noiembrie îţi va da şansa de a expune laturi pe care, de obicei, alegi să le ascunzi de prieteni şi rude. În prima jumătate a lunii, vei avea momente de claritate emoţională când te vei deschide mai mult faţă de cei în care ai încredere şi le vei împărtăşi foarte multe dintre secretele tale. Eclipsa de Lună din 19 noiembrie te va ajuta să laşi garda jos şi să ai mai multă încredere în ceilalţi.

Săgetător

Motivaţia de a reuşi va creşte spre 21 noiembrie. Acest impuls va fi creat şi de alinierea lui Mercur cu Soarele, pe 24 noiembrie. Vei petrece prima jumătate a lunii odihnindu-te, pentru a-ţi găsi energia de a-ţi pune în practică obiectivele. Caută activităţi noi care să-ţi dea realaxare şi putere să-ţi realizezi visele.

Capricorn

Când eşti sub stres sau constrâns să faci ceva, cum este posibil să se întâmple în prima parte a lunii, poţi fi aspru şi exagerat de critic. Chiar dacă starea aceasta se va înăbuşi spre jumătatea lui noiembrie, vei fi în continuare supărat fie pe plan personal, fie profesional. S-ar putea să-ţi pară ciudat, dar, în loc să-ţi exteriorizezi nemulţumirile ar fi mai bine să planifici un eveniment distractiv, în timpul căruia te poţi conecta cu colegii sau familia la un nivel profund.

Vărsător

Este o perioadă ideală să-ţi actualizezi profilul de pe site-urile de joburi şi de a căuta ce ţi se potriveşte dacă încă nu ai găsit. Singura problemă previzibilă este că va fi greu să găseşti un echilibru între profesie şi planul personal. Eclipsa de Lună din 19 noiembrie te îndeamnă să faci ordine pe toate planurile. Cere ajutor amicilor!

Peşti

Preferi să uiţi câteodată de reguli. Trecerea lui Mercur în Scorpion, precum şi alunecarea lui Venus în Capricorn îţi permit să devii mai creativ. Pui deoparte prudenţa şi devii foarte sinceră. După mijlocul lunii, te simţi liber ca peştele în ocean, chiar dacă această stare începe să dispară uşor când Mercur intră în Săgetător din 21 noiembrie.

@shutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg