Horoscopul primăverii. Care este zodia norocoasă a sezonului şi ce nativi trebuie să fie atenţi la stres şi cheltuieli

1 shutterstock 1120753928 jpg jpeg

Noul anotimp vine cu schimbări pentru multe zodii. Unele îşi găsesc jumătatea, altele îşi vor face prieteni noi sau îşi vor achiziţiona o locuinţă nouă. Iată care sunt previziunile astrelor, pentru fiecare zodie în parte!

Primăvara aceasta, vom deveni mai empatici cu cei din jur, datorită lui Venus, planeta iubirii, şi lui Marte, simbolul energiei, al pasiunii şi al acţiunii. Astrele ne vor îndemna să relaţionăm mai mult şi să devenim interesaţi să ne dezvoltăm spiritul civic. Legăturile pe care le vom lega în lunile martie şi aprilie vor dura pe tot parcursul anului sau poate chiar mai mult. Se pot naşte inclusiv poveşti noi de dragoste. Multe zodii vor simţi nevoia să facă pace cu trecutul şi să se îndrepte către zona artistică.

Berbec – Atenţie la cheltuieli!

Astrele te încurajează să socializezi mai mult, la începutul anului, deoarece sunt mari şanse să cunoşti persoane importante, care te vor susţine, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Până la începutul lunii aprilie, poţi primi o ofertă de vacanţă, din partea prietenilor. Problemele legate te bani te vor consuma pe tot parcursul anului, aşa că fii atent la toate tranzacţiile financiare pe care le vei face în primăvara aceasta! Lucrează mai mult acum şi asigură-te că ofertele interesante nu vor trece pe lângă tine! În luna aprilie, munca ta poate să fie lăudată de superiori.

Taur – În căutarea dragostei

Cei născuţi în zodia Taur vor fi tentaţi, în această primăvară, să se îndrepte mai mult către artă. Vei simţi nevoia să studiezi această zonă, dar şi să petreci mai mult timp cu prietenii. În ceea ce priveşte partea amoroasă, este cazul să îţi pui toate ideile în practică. Probabil vei face câteva călătorii scurte, dar inspirate, căutând dragostea pe care o aştepţi de ceva vreme. În plan financiar, sunt favorizate persoanele care lucrează în imobiliare şi în domeniul artelor. Pot obţine venituri suplimentare atunci când te aşteapţi cel mai puţin! Astrele îţi recomandă ca în luna mai, să ieşi din rutină şi să încerci să faci o altă activitate nouă!

Gemeni – O primăvară plină de muncă

La începutul acestui anotimp, vei munci mai mult decât în mod obişnuit. Nu te descuraja! Spre finalul toamnei, vei fi răsplătit pentru tot efortul depus. Nu sunt favorizate schimbările de loc de muncă. Începând cu luna martie, te poţi confrunta cu o presiune emoţională. Ai multe pe suflet, iar astrele te îndeamnă să îţi urmezi inima şi să fii deschis cu oamenii din viaţa ta. La finalul lunii martie, vei avea noi idei artistice care te vor ajuta să îţi valorifici la maximum potenţialul.

Rac – Călătorii în străinătate

Primăvara aceasta, eşti tentat să iei decizii rapide în plan profesional. Vei fi pus în ipostaza de a alege ce este mai important pentru tine, banii sau liniştea. Nu te grăbi! Consultă-te, mai întâi, cu prietenii sau cu un specialist, apoi fă pasul cel mare. În luna aprilie vei fi preocupat de călătoriile în străinătate. Sunt mari şanse ca într-o astfel de vacanţă să îţi cunoşti jumătatea. Cei care şi-au găsit sufletul pereche, îşi vor dori să îşi oficializeze relaţia sau să îşi mărească familia.

Leu – Zodia norocoasă a sezonului

În prima parte a anului, vei fi avantajat personal şi profesional, datorită lui Venus, care trece prin harta ta şi îţi dă curaj să faci lucrurile pe care ţi le doreşti de mult timp. O altă veste bună este că lucrurile pe care le vei începe acum, vor da roade în vară şi sunt mari şanse să genereze venituri mari. Poţi fi tentat să începi o nouă afacere sau să accepţi unele responsabilităţi suplimentare, la locul actual de muncă. De asemenea, vei avea oportunitatea să cunoşti o persoană nouă, dar depinde de tine dacă continui sau nu relaţia. Fericirea din viitorul tău o să depindă doar de simpla abilitate de a alege.

Fecioară – În căutarea locuinţei ideale

La locul de muncă, vei fi favorizat, deoarece vei reuşi să faci faţă tuturor situaţiilor stresante. Spre sfârşitul primăverii, relaţiile personale vor fi mai importante pentru tine şi va trebui să fii prudent, pentru a evita problemele de locul de muncă. Un pic de organizare nu strică! Începând cu luna ianuarie şi până la finalul lunii iunie, te vei gândi serios să începi să îţi creezi casa de vis - să achiziţionezi un teren, să cumperi o casă sau să o renovezi pe cea actuală. Nu te risca să faci investiţii mari! În această perioadă, relaţia cu familia este favorizată.

Balanţă – Preocupare pentru sănătate

La începutul primăverii, îţi vei îndrepta atenţia către starea ta de sănătate. După o perioadă în care ai neglijat această zonă, eşti pregătit să te preocupi mai mult de stilul de viaţă. De asemenea, Jupiter şi Peşti te vor influenţa să îţi găseşti un nou stil alimentar. Până pe 10 mai, poţi deveni vegan sau poţi încerca o nouă dietă. Eşti pregătit să întri într-o nouă etapă profesională şi nu te dai înapoi de la schimbări, indiferent de coborâşurile care vor apărea, pe termen scurt. Din punct de vedere social, în martie vei lega noi legături discrete, dar aprilie este o lună mai încrezătoare şi ar putea aduce evenimente sociale de amploare, care vor avea loc în jurul perioadei de Lună Plină.

Scorpion – Perioadă aglomerată

În această perioadă a anului, vei fi tentat să descoperi care sunt cauzele care au dus la apariţia problemelor din ultima perioadă şi care ţi-au creat confuzie, fie în familie, fie în plan profesional. Totodată, este posibil să îţi doreşti să îţi reorganizezi viaţa profesională. Pentru tine, martie va fi una dintre cele mai aglomerate luni ale anului - vei fi preocupat de sarcini noi, mai ales în chestiuni de casă. S-ar putea să descoperi o nouă activitate care îţi face plăcere şi te relaxează. Grădinăritul poate fi una dintre ele, dar şi pictura. De asemenea, începutul lunii martie aduce lucruri interesante din punct de vedere social, cu şanse mari de a întâlni noi persoane importante. Luna aprilie îţi va oferi şansa să afii cine îţi este cu adevărat prieten şi cine nu. La finalul lunii mai, sunt favorizate vacanţele.

Săgetător – Ţinteşte cât mai sus!

Pentru tine, 2022 este un an al ambiţiei, iar în această primăvară, sunt mari şanse să fii promovat şi să câştigi respectul prietenilor şi colegilor de muncă. Sfat: Ţineşte cât mai sus în luna aprilie şi vei avea de câştigat! Într-un context social, s-ar putea să te întâlneşti cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Bucură-te de acest moment şi acordă valoare prietenilor adevăraţi. Nostalgia îţi poate face bine să trăieşti trecutul, cât timp nu rămâi blocat. În plan amoros, sunt şanse de a avea relaţii pasagere. Pentru cei aflaţi într-o relaţie, comunicarea este cheia!

Capricorn – Atenţie la stres!

Anul începe cu multă energie, deşi pare că evoluţia ta este lentă. Nu te descuraja şi continuă să munceşti! Persoana potrivită te va remarca, atunci când te aştepţi cel mai puţin. În plan amoros, ştii ce vrei, dar nu întotdeauna şi ce ai nevoie, iar din acest motiv pot apărea tensiuni. Nativii din Capricorn trebuie să fie atenţi la nivelul de stres, deoarece îi pot împiedica în evoluţia profesională. De asemenea, în relaţia cu familia, în special cu cei mici, ar fi bine să devii flexibil şi să te adaptezi la dorinţele celor dragi, dacă îţi doreşti armonie.

Vărsător – Noi achiziţii

Anul începe cu activităţi solicitante. Acest lucru ar trebui să te mulţumească, deoarece eşti foarte motivat să îţi duci toate proiectele la final. Vestea bună este că vei reuşi să te organizezi, astfel încât să reuşeşti tot ce îţi propui! Este posibil să îţi doreşti să achiziţionezi un animal de companie, fie pentru tine, fie pentru un membru important din familia ta. Totodată, îţi doreşti să socializezi mai mult, aşa că nu aştepta ca oamenii să vină în calea ta fără niciun efort. Ia iniţiativa!

Peşti – Aproape de prieteni

Sensibilitatea care te caracterizează îţi va oferi empatia de care vei avea nevoie să îţi înţelegi prietenii, atunci când ei nu găsesc soluţiile potrivite. Primăvara aceasta, vei simţi nevoia să socializezi mai mult şi să îi ajuţi pe cei din jur. Aceste lucruri te vor face fericit! În luna aprilie, vei fi într-o formă bună şi mult mai motivat să urmezi o dietă. O mare parte din ceea ce se întâmplă la locul de muncă ţine de modul în care reuşeşti să gestionezi relaţiile cu colegii. În martie, sunt şanse mari să avansezi. În relaţia cu familia, pot apărea discuţii. Totul ţine de modul în care vei gestiona situaţia. Sfat: tratează situaţiile cu calm, iar lucrurile se vor rezolva!

@shutterstock



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg