Horoscopul săptămânii 10-16 noiembrie 2017

1 77983 original jpg jpeg

Se anunţă o săptămână tensionată, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Nativii zodiacului trebuie să acţioneze cu calm şi prudenţă, să nu ia decizii radicale. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Pragmatice şi vorbăreţe, nativele în Berbec se descurcă pe plan financiar. Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal! Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni atât în familie, cât şi la serviciu. La capitolul iubire, ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Răbdarea lor va da roade nebănuite de acum înainte.

Taur

Problemele sentimentale le aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să-l piardă sau au impresia că nu sunt remunerate corect pentru munca lor. Avantajatele săptămânii sunt cele care vor şti cum să negocieze. Pot apărea ceva probleme din cauza unor crize biliare, deci să fie atente la ce mănâncă!

Gemeni

E posibil ca tulburările să ţină şi de modul în care ştiu să-şi administreze propria energie şi s-o dozeze ca să se folosească la maxim de ea. Afectiv şi relaţional, se iscă unele furtuni în paradis, în cazul celor tinere mai ales. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare le pot aduce pe picior de război cu prărinţii sau cu partenerul de viaţă.

Rac

Le-aş sfătui pe acele mame născute în zodia Rac să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Să-i încurajeze ia decizii singuri, pentru că doar aşa vor învăţa ce e responsabilitatea! Pentru unele s-au produs schimbările majore necesare, altele fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă.

Leu

Cele tinere comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile care le primesc le sunt de ajutor. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, găsesc soluţii simple care le transformă în mici vedete. Noroc că nu li se urcă la cap. Ies în evidenţă prin ceea ce spun.

Fecioară

Posibile conştientizări ale unor probleme care le chinuie de ani buni, ale unor boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă. Cert este că nativele în Fecioară se vor lupta cu demonii lor interiori. În cuplu, au nevoie de diplomaţie pentru a reuşi să depăşească momentele de criză. Profesional, le merge excelent.

Balanţă

Afectiv, lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vizavi de realizările celor dragi. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi explică unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea, deci să ia aminte la toate semnele date de organismul lor.

Scorpion

Probleme pot să apară în călătoriile pe care e posibil să le facă. Fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligate să meargă unde nu le convine. Dacă au o relaţie, există riscul ca aceasta să se încheie. Este cazul celor care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie, pentru că, mai mult ca sigur, vor alege profesia.

Săgetător

Încearcă să facă un bilanţ. Vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că n-au ştiut cum să le interpreteze. Cele care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardiovasculare, pot avea probleme serioase. Chiar dacă relaţional vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau că nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie.

Capricorn

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară. Ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors. Vor arăta multă irascibilitate. Au şansa schimbării locului de muncă. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Vărsător

Se vor petrece o serie de schimbări în viaţa lor. Le vor face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări când li se va propune o schimbare de macaz într-un nou domeniu în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimetele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Peşti

Doresc multe lucruri, dar trece foarte mult până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesităţile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le fac în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile lor, pentru că nu vor să cedeze, deşi nu au dreptate.

Astrograma săptămânii

 „Doresc să ştiu ce mă aşteaptă pe plan profesional, sentimental şi financiar.“ – Cristina Florea, născută pe 29 februarie 1968, la ora 6.30, în Târgu Mureş.

O nativă Peşti de sorginte neptuniană, cu Ascendent în Vărsător. Nu prea ştiţi să vă administraţi câştigurile din muncă proprie. Poate vă îndoiţi prea mult de dvs. Atenţie la relaţiile cu femeile, mai ales dacă aveţi şefă. Sentimental, aş spune că fiecare relaţie pentru dvs este o nouă lecţie de viaţă. Foarte ataşată, extindeţi acest ataşament dincolo de limita suportabilităţii. Toată lumea trebuie să facă numai ce vreţi dvs. În schimb, din punct de vedere mental, Dumnezeu v-a dotat cu generozitate şi trebuie doar să nu ezitaţi. Să faceţi ceea ce v-aţi propus, pentru că Mercur în Vărsător este exaltat şi vă dă tot ce poate mai bun în materie de creativitate! Fruntea sus, treceţi la materializarea viselor! Restul va veni de la sine.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!