Ce-ţi prezice Horoscopul Tahitian

1 58649 original jpg jpeg

Cele 11 semne ale zodiacului tahitian au parte de o vară fierbinte. Află de mai jos ce te aşteaptă pe plan sentimental în această vară şi cum poţi să-l cucereşti pe bărbatul visurilor tale.

Perla neagră (21 martie – 29 aprilie)

Nu degeaba eşti născută sub semnul Perlei Negre,partenerul tău trebuie să treacă peste cele mai grele încercări pentru a te avea. Iar dacă cineva se pune în calea iubirii tale,scoţi ghearele şi elimini advresarul în doi timpi şi trei mişcări. Atâta timp cât eşti tânără,profiţi de libertatea ta. Însă odată căsătorită,te transformi în soţia model şi într-o mamă-cloşcă.

Cum îl cucereşti

Prin eleganţă,darul de a asculta şi încrederea în sine.

Ce te aşteaptă

Te foloseşti de toate „armele” tale pentru a-l seduce pe cel pe care îl iubeşti. Eşti idealistă şi crezi însufletul-pereche. Când ai o relaţie,tu şi iubitul tău sunteţi de nedespărţit.

Începând cu luna iulie,îţi vei face noi prieteni şi descoperi pasiuni comune cu oameni de pe alte continente. În august se poate isca un conflict în sânul familiei. Totul porneşte de la bani. Poţi evita conflictul dacă temperezi puţin natura ta impulsivă.

Cum te distrezi

Vara asta ai un singur ţel:să fii fericită. Chiar dacă munceşti,te vei bucura de mici escapade şi îţi vei face toate poftele. În august poţi petrece câteva zile la mare pentru relaxare. Ca să fii în formă ai nevoie doar de plimbări zilnice în parc.

Orhideea (30 aprilie – 1 iunie)

Dragostea ocupă cel mai important loc înviaţa ta. Cariera sau banii nu înseamnă nimic dacă nu ai cu cine să te bucuri de ele. Pui mai mult accent pe partea spirituală,nu pe felul în care arată cineva. Alesul tău trebuie să aibă aceleaşi interesea ca şi tine. Bărbaţilor le pari seducătoare,dar greu accesibilă. Iar pe tine nu te deranjează asta,pentru că deteşti excesele de familiaritate. Timpul nu-şi pune amprenta asupra ta. Îţi păstrezi mereu tinereaţea spiritului,iar copilul din tine se ghiceşte în ochii tăi. Eşti independentă,deteşti rutinaşi ai face orice să-ţi păstrezi libertatea.

Prin bun simţ şi inteligenţă.

Te împaci cu partenerul tău,dacă sunteţi certaţi,sau întâlneşti un nou bărbat,dacă eşti singură. Ştii să fixezi limite,de aceea noulbărbat din viaţa ta te va respecta şi va fi sincer cu tine. Te va urma oriunde

vei merge şi veţi petrece clipe frumoase în doi. Probabil va trebui să alegi între două iubiri la finalul lunii iulie.

Nu prea ai chef să vezi multă lume vara asta. Ţi-ar plăcea să ajungi pe o insulă izolată sau să mergi la ţară. Numai aşa poţi scăpa de stresul acumulat tot anul.

Moorea,insula albastră (2 – 26 iunie)

Moorea este o insulă luxuriantă. Ca şi ea,eşti misterioasă şi dispui de numeroase faţete care se lasă cu greu descoperite. După părerea ta,dragostea nu se explică. Totul este emoţie. Păstrezi amintirea unei iubiri adolescentine,care te-a marcat profund şi care influenţează toate alegerile pe care le faci. Eziţi între dorinţa de a fi iubită şi teama de a fi minţită. Până nu eşti sigură de sentimentele tale nu-ţi dăruieşi inima nimănui.

Cum îl cucereşti

Prin graţie şi gesturi tandre.

Dragostea ocupă un loc important în viaţa ta,dar vei fi extrem de ocupată,iar asta va împinge sentimentele pe planul secund. Cei apropiaţi îţi amintesc în permanenţă de ceea ce ai de făcut,iar prietenii te avertizează să nu te arunci într-o relaţie nepotrivită. Dacă eşti singură,vei pleca în concediu cu cea mai bună prietenă. Grijă mare! Vă paşte o ceartă legată de un bărbat. Dacă nu eşti singură,august este luna ideală pentru un concediu în doi.

Pentru tine,cafeaua băută în compania amicilor este o adevărată plăcere. Faci multă mişcare pentru că vrei să fii în formă în concediu. Cel mai bine te simţi înotând,fie că este vorba de piscină sau valurile mării. Această activitate te relaxează şi îţi ridică moralul. Orice proiect important ar trebui să aştepte până mai înspre toamnă.

Mimoza (27 iunie – 4 august)

Jumătatea ta trebuie să-ţi fie şi cel mai bun prieten. Aştepţi de la el susţinere necondiţionată în orice ai face. Te atrag bărbaţii spirituali şi sensibili. Eşti o femie puternică şi admirată,dar te îmblânzeşti brusc în compania celui care îţi fură inima. Natura ta romantică te îndeamnă să-ţi laşi pe planul al doilea cariera doar pentru a-ţi răsfăţa partenerul.

Cum îl cucereşti

Cu fantezia ta debordantă.

Ce te aşteaptă

Vara aceasta nu treci neobservată. Dacă privirile cu subînţeles te flatează,pe partenerul tău îl vor enerva. Dacă eşti singură,nu observi gloata de admiratori pentru că atenţia ta este îndreptată de ceva vreme asupra unui bărbat. Şansa este de partea ta. Până la sfârşitul lunii iulie vei fi în braţele sale. În august însă,îţi enervezi partenerul cu capriciile tale. Nu mai ştie ce să facă să-ţi fie pe plac,iar pe tine nimic nu pare să te mulţumească.

Cum te distrezi

În prima parte a sezonului estival eşti destul de tensionată. Micile griji nu te lasă să te odihneşti. Tensiunea scade încet-încet pentru că ai prietenii aproape. Ai din ce în ce mai mult timp liber pentru a te distra,iar asta îţi face bine. Vrei să vizitezi locuri noi sau să practici activităţi artistice. Câteva zile la spa ar fi binevenite. De asemenea,nu face excese alimentare.

Soarele turcoaz (5 – 29 august)

Apropiaţii tăi te găsesc prea exigentă. Ei nu ştiu că autoritatea ta serveşte la protejarea partenerului şi la stimularea ambiţiilor sale. Ai nevoie să-l admiri pentru a-l iubi. Singurătatea te sperie,de aceea ai relaţii care te pot lăsa cu un gust amar. Dar poţi trece peste orice pentru că eşti optimistă. Eşti capabilă să-l ierţi pe cel care te înşală,dar ştii că nimic nu va mai fi la fel.

Secretele tale:subtilitatea şi capacitatea de înţelegere.

Vara aceasta este foarte importantă. La finalul ei vei şti dacă îţi continui drumul sau iei totul de la capăt. Partenerul tău va trebui să-şi schimbe atitudinea dacă vrea ca tu să-i fii alături în continuare. Eşti gata să-l ierţi şi să-l înţelegi,dar ai nevoie de explicaţii. Dacă eşti singură,ai parte de o întâlnire după 15 august. Totul vine după o perioadă de izolare şi deziluzii.

Dă frâu liber pasiunilor tale şi fă ceea ce-ţi palce,indiferent de ceea ce spun ceilalţi. Acasă nu te poţi relaxa,aşa că trebuie să pleci departe pentru a scăpa de tensiune. Cum ai o piele sensibilă,nu sta prea mult la soare. Pe paln profesional,toate îţi merg bine şi eşti tentată să începi propria afacere. Fă asta doar dacă ai susţinere.

Irisul mării (30 august – 25 septembrie)

Ai o frumuseţe clasică,atemporală. Manierată şi tradiţionalistă,preferi întâlnirile faţă în faţă în defavoarea conversaţiilor online. Nu dai un verdict la prima vedere şi nu iei decizii înainte să te gândeşti de două ori. Eşti devotată alesului inimii tale şi i te dedici în totalitate,uitând cu totul de tine. Apropiaţii îţi amintesc mereu că trebuie să te gândeşti şi la tine...

Prin dorinţa de a face bine şi plăcerea de asculta.

Vara asta te dedici total iubitului tău. Dacă trece printr-o pasă mai proastă,îl răsfeţi şi-l alinţi până îşi recapătă încrederea în forţele proprii. Eşti enervată de influenţa pe care o au prietenii săi asupra lui,de aceea faci tot ce poţi ca să-l ţii departe de aceştia.

Dacă eşti singură,îţi lipseşte încrederea în tine pentru a-l cuceri pe cel pe care îl placi. Şi chiar dacă ai pretendenţi,le ceri timp înainte de a te implica pentru că ţi-e teamă să nu fii înşelată.

Trebuie să te gândeşti la o mulţime de lucruri,iar asta te epuizează. O prietenă te va invita într-o călătorie sau te va implica în activităţi amuzante. Este momentul să-ţi reînnoieşti garderoba. Culorile vesele şi accesoriile iau locul hainelor prea comune. Din fericire,îţi poţi păstra silueta fără a face mari sacrificii.

Scoica roz (26 septembrie – 28 octombrie)

Te dăruieşti total atunci când te îndrăgosteşti,fără să te gândeşti la consecinţe. Rebelă şi neascultătoare,eşti atrasă de bărbaţii originali,cu personalitate puternică şi uşor marginalizaţi. Adică exact de tipul cu care părinţii tăi nu ar fi niciodată de acord.

Iar când te îndrăgosteşti,personalitatea ta este anihilată total şi tot ceea ce conteză pentru tine este iubitul tău din cuvântul căruia nu ieşi.

Cum îl cucereşti

Prin curaj şi gustul pentru risc.

Ce te aşteaptă

Dacă eşti singură,te îndrăgosteşti pasional de cineva,dar nu se ştie dacă iubirea va dura până la toamnă. Totul depinde de impresia pe care ţi-o va face prima întâlnire cu acesta. Dacă vrei doar o aventură,vei fi surprinsă de intensitatea sentimentelor tale. Iar dacă vrei un viitor alături de bărbatul care ţi-a furat inima,vei fi dezamăgită.

Dacă eşti implicată într-o relaţie,luna iulie îţi aduce în dar complicitatea zilelor de la început. Surprizele şi cadourile da la el demonstrează cât de puternice sunt sentimentele sale.

Râsul şi veselia te menţin în formă. Nici nu se poate altfel,când eşti înconjurată de atâţia prieteni. Dacă nu ai chef să faci sport de una singură,îl poţi angaja pe partenerul tău în această activitate. Cât despre concediu,îndepărtează-te de schema obişnuită şi programează mai multe escapade în locuri indeite.

Luna de diamant (29 octombrie – 2 decembrie)

În ochii bărbaţilor,eşti partenera ideală,fie că este vorba de un proiect,fie de o căsătorie. Iubitul tău se poate baza pe faptul că îl vei ajuta să-şi atingă obiectivele. Ai o singură pretenţie:să ai mereu libertatea de a prelua iniţiativa. Simţul tău artistic te obligă să faci tot posibilul pentru a fugi de rutină. Nu încerci nici să-l schimbi şi nici să-l controlezi pe cel de lângă tine. Însă acesta trebuie să fie loial,să aibă spirit de aventură şi să fie un iubit tandru.

Prin curiozitate şi sufletul tău cald.

Dacă nu eşti implicată într-o relaţie,ai tendinţa de a privi înapoi şi-ţi doreşti să poţi trăi în trecut. Prietenii tăi încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ şi chiar îţi vor prezenta pe cineva care nu te va lăsa insensibilă. În august,te vei simţi mai frumoasă ca oricând. Eşti sigură pe tine în public,semn să noua relaţie îţi prieşte.

Cum te distrezi

Citeşti mult,vezi toate filmele pe care le-ai ratat în ultima perioadă şi găteşti pentru prieteni. Dansul îţi face bine:îţi permite să te exprimi şi te face euforică. Vara asta nu vrei să vizitezi locuri în care toată lumea îşi etalează noile costume de baie şi rochiile de seară. Tot ce te interesează este să te relaxezi şi să faci mişcare.

Papagalul multicolor (3 decembrie – 9 ianuarie)

Nu îţi exprimi sentimentele decât în cadru privat. În public,preferi discreţia şi deteşti orice formă de extravaganţă. Te laşi cucerită de bărbaţii oneşti şi care nu vor să-ţi impună nimic. Însă ai nevoie de multe dovezi de afecţiune din partea lor.

Cu personalitatea ta nuanţată şi inima largă.

Faci în aşa fel ca fiecare zi să fie plină de surprize,pentru ca partenerul tău să nu se plictisească. Dacă eşti singură,se prea poate ca o relaţie de prietenie să se transforme în iubire vara asta. Relaţia voastră va fi oficializată repede.

Îţi planifici fiecare zi pentru a te bucura la maximum de timpul liber şi nu mai vrei să stai ore întregi la telefon cu prietena care îţi povesteşte tot ce i se întâmplă. Dacă nu ai avut timp să găteşti până acum,este timpul să treci la prepararea unor reţete delicioase. Serile sunt la fel de pline,fie că mergi la un concert sau dansezi până dimineaţa.

Carul mare (10 ianuarie – 13 februarie)

Sentimentele tale se pot schimba de la o zi la alta. Dacă iubitul tău îţi cere să-l urmezi până la capătul lumii,îţi faci bagajele imediat. Şi asta chiar dacă nu crezi că este decât un sejur într-o ţară necunoscută. Din punctul tău de vedere,nu esti deloc geloasă. Atunci cum se explică faptul că eşti mereu în gardă atunci când el întârzie? Fără să-i ceri să-ţi facă un raport detaliat,găseşti mereu moduri în care să-l faci să-ţi spună ce l-a reţinut. Şi dacă este nevoie,foloseşti orice mijloace pentru a-l convinge că nu poate fi fericit fără tine.

Cum îl cucereşti

Printr-o mare sensibilitate şi vorbele de încurajare.

Ce te aşteaptă

Vara asta se întâmplă multe pe plan emoţional. Mai întâi,jumătatea ta îţi dă o veste care îţi încurcă toate planurule,chiar dacă nu e vorba decât de mici probleme familiale care te împiedică să pleci de acasă.

Dacă eşti singură,schimbările din viaţa ta vor fi unele furtunoase. Cel pe care îl credeai serios se dovedeşte a fi doar un avneturier. Iar cel pe care nu-l găseai prea atrăgător se dovedeşte cel mai potrivit pentru tine. Însă asta nu este totul. Poţi întâlni un al treilea bărbat într-una dintre călătoriile tale. Probabil la finalul verii vă veţi decide să locuiţi împreună.

Eşti tensioantă,aşa că te poţi relaxa cel mai bine prin masaj. Cu cât faci mai multă mişcare,cu atât durerile dispar mai repede,cu condiţia ca activităţile sportive să fie de plăcere şi nu din obligaţie. Dacă ai timp,îl poţi dedica fotografiei. Dragostea ta de frumos şi atenţia la detalii te vor ajuta să realizezi fotografii surprinzătoare.

Frumoasa doamnă (14 februarie – 20 martie)

Frumoasa domnă îşi ascunde secretele în spatele unui chip misterios care este deopotrivă intrigant şi seducător. Pe măsură ce te laşi descoperită,te dovedşti o persoană afectuoasă,deşi nu te laşi niciodată pe deplin înţeleasă. Pentru că eşti o fire romantică,îţi plac bărbaţii care dau dovadă de cavalerism,naturile nobile şi generoase. Când eşti singură nu ai încredere în tine. Însă prezenţa unui partener îţi dă senzaţia că poţi muta munţii din loc. Acesta trebuie să te încurajeze,dar în nici un caz să nu fie autoritar.

Cu şarmul tău şi surâsul dezarmant.

Dacă eşti într-o relaţie,te pui de acord cu partenerul tău să găsiţi o cale de a evita conflictele. Şi poate un ritm mai puţin alert al vieţii. O călătorie vă poate ajuta să o luaţi de la început.

Dacă eşti singură,un bărbat mai în vârstă se arată interesat de tine. Nu te arunca cu capul înainte. Lasă-ţi timp pentur a-l cunoaşte mai bine.

Cum te distrezi

În această perioadă ai nevoie de multă odihnă. Dacă ai obiceiul de a pierde nopţile,încearcă să dormi la o oră rezonabilă. În ceea ce priveşte greutatea,cele câteva kilograme în plus îţi pun probleme. Dar totul se rezolvă simplu,cu puţină mişcare.



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg