Horoscopul săptămânii 11-17 august 2017

1 76139 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Încearcă să facă un bilanţ. Vor realiza că semne prevestitoare au fost de multă vreme, doar că n-au ştiut cum să le interpreteze. Cei care au ignorat chestiunile de sănătate pot avea probleme serioase. Chiar dacă relaţional vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea. Profesional, pot să fie foarte bune, dar orgoliul şi vanitatea să le joace feste!

Taur

Posibile conştientizări ale unor probleme care le chinuie de ani de zile. Pe unii demoni interiori îi vor domina, pe alţii vor trebui să înveţe să-i accepte. Şi relaţional lucrurile sunt bune, datorită diplomaţiei care le ajută să depăşească momentele de criză în cuplu. Profesional, le merge excelent. Vor primi oferte de muncă generoase.

Gemeni

Încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi lucrurile încep să revină la normal. Discuţiile revin la tonul normal şi au dispoziţia sufletească necesară ca să explice unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea, deci să ia aminte la toate semnele pe care le dă organismul lor.

Rac

Doresc multe lucruri, dar trece mult timp până când le vor realiza. Trebuie să se focalizeze pe necesităţile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le face în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. Nu vor să cedeze, deşi n-au dreptate, dar consideră că trebuie să aibă ultimul cuvânt.

Leu

Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime. De multe ori, ceea ce vedem este atât de înşelător! Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni atât în relaţia de cuplu şi în cea cu familia, cât şi în relaţiile de serviciu. La capitolul iubire este ori albă, adică ori le merge din plin, ori neagră, adică nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite.

Fecioară

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun, deşi nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară. Ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, în străinătate sau în aceeaşi instituţie, dar în alt departament. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Balanţă

O serie de evenimente le va face să se simtă vedete. Chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate, vor uita toate aceste stări instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz. Nu ştiu chiar deloc să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să le ia sau ce să le ceară să facă. S-ar putea confrunta cu o serie de probleme digestive.

Scorpion

Mamele în zodia Scorpion să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Trebuie să-i încurajeze să ia decizii singuri, pentru că doar aşa pot învăţa ce este responsabilitatea. Pentru unele s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă. Altele fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

Săgetător

Comunicarea cu vârstnicii le poate aduce beneficii afective nebănuite. Lucrurile capătă noi valenţe.Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, soluţiile simple pe care le găsesc le poate transforma în mici vedete. Noroc că lor nu li se urcă la cap. Ies în evidenţă prin ceea ce spun. Nici financiar nu stau rău, totul este să nu devină cheltuitoare.

Capricorn

Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să piardă un loc de muncă, sunt iritate ori au impresia că nu sunt remunerate pentru munca lor. Financiar, avantajatele săptămânii sunt cele care vor şti ce şi cum să negocieze. În ceea ce priveşte sănătatea, pot avea ceva probleme. Trebuie să o lase mai moale cu grăsimile şi cu carnea.

Vărsător

Putem vorbi despre o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută. Posibil ca tulburările să ţină şi de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie. Afectiv şi relaţional, se iscă furtuni în paradis. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare îi pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul. Şi profesional se remarcă destul de multă instabilitate şi dispute cu colegii mai vârstnici.

Peşti

Dacă au o relaţie, este posibil ca aceasta să se încheie. Mă refer în special la acelea care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie, iar ele vor alege profesia, pentru că vor bani şi afirmare. Profesional, lucrurile cunosc o curbă ascendentă. Pot avea de suferit din cauza unor accidente casnice.

Astrograma săptămânii

„Ce vreau să vă rog este să-mi descrieţi în câteva cuvinte anul 2023. În acel moment voi avea 50 de ani şi sunt curioasă ce evenimente mă aşteaptă în acel an, referitor la mine personal sau alţi membri ai familiei mele.“ – Roxana Melinte, născută pe 29 martie 1973, la ora 0.45, în Bucureşti

Ceea ce îmi ceri este ciudat. Previziunile nu se fac pe o perioadă mai mare de un an, deoarece se pot schimba foarte multe. Poate vrei să mă tentezi şi să încalc deontologia astrologului. Nici măcar revoluţia solară nu se face. Dacă alţi astrologi o fac, eu nu o fac. Când vorbim de astrologia mundană, este altceva, atunci previziunile se pot face şi pe 30 de ani de-acum încolo. A, şi încă ceva, în harta persoanală vorbim despre tine şi nu despre alţi membri ai familiei. Când se fac referiri la persoanele respective, se fac tangenţial, raportat la un context din tema natală.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg