În august, astrele anunţă mari schimbări

1 47631 original jpg jpeg

În această lună, planetele se aliniază într-o configuraţie unică. Marea Cruce Cardinală impune schimbări majore în viaţa tuturor. Însă tot astrele ne arată calea pentru rezolvarea problemelor.

Semnele cardinale,cele mai afectate

Atât de multe planete nu au format niciodată o Mare Cruce Cardinală şi este foarte puţin probabil ca această conjuncţie să se mai repete.

Când planetele formează o cruce,ele se opun una alteia,iar acest lucru dă naştere unei tensiuni puternice,care îndeamnă la schimbare. Lui Jupiter şi Uranus în Berbec,într-o latură a crucii,li se opun Marte,Venus şi Saturn în Balanţă. În celelalte două colţuri ale pătratului perfect vor fi Pluto în Capricorn şi Luna în Rac.

Toate planetele care formează această conjuncţie se vor afla în semnele cardinale Berbec,Balanţă,Rac şi Capricorn,iar acestea vor fi cele mai afectate zodii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Perioada imediat următoare este complicată pentru tine. Vei fi nevoită să iei decizii,iar astrele arată că urmează multe schimbări în viaţa ta,inclusiv în ceea ce priveşte locul de muncă. De altfel,este perioada ideală pentru a te reorienta către alte domenii.

Relaţiile de orice fel sunt extrem de complicate,iar acest lucru te aduce în pragul disperării. Fii cooperantă şi lasă-le timp celor din jur să-şi revină la comportamentul normal.

Ai norocul ca Jupiter să fie în Berbec până pe 9 septembrie,iar orice eveniment,fie şi unul mai puţin plăcut,poate fi uşor întors în favoarea ta.

Deşi zilele acestea vrei să ai parte de dragoste şi de romantism,ceea ce primeşti nu este exact ce-ţi doreşti. Dacă eşti singură,sunt mari şanse să întâlneşti pe cineva. 26 august este data favorabilă,pentru că Luna trece prin Berbec. Dacă plănuieşti să petreci un weekend departe de oraş,alege-l pe cel din 27-29 august. Poţi evada într-un loc liniştit,unde să nu faci altceva decât să fotografiezi şi să citeşti.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dacă te aştepţi la o lună liniştită,te înşeli. Serviciul te solicită foarte mult,iar lucrurile nu vor merge mereu conform planului,pentru că planetele sunt în război. Cei cu care lucrezi sunt destul de greu de suportat. Cum vei fi foarte ocupată,nici gând să-ţi iei concediu în august. Cel mai bine ar fi să-l amâni până în septembrie.

Luna nouă din 9 august te îndeamnă să redecorezi şi să faci schimbări majore prin casă. Aceste transformări măresc confortul şi te fac să te simţi mult mai bine.

Din 20 august până în 12 septembrie,nu-ţi face planuri. Mercur retrograd nu te va lăsa să le îndeplineşti.

Şi dacă tot nu-ţi poţi permite o vacanţă,te poţi elibera prin sport de tensiunea acumulată. Progresele vor fi rapide dacă vei face jogging sau dacă vei ridica greutăţi. Cel mai bine ar fi să te însoţească la sală cineva apropiat. De asemenea,potrivite sunt şi sporturile unu la unu,ca tenisul.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

În prima parte a lunii august,vei avea chef să cunoşti multă lume şi să petreci timpul în compania apropiaţilor. Dar lucrurile nu sunt atât de simple,pentru că astrele se amestecă şi nu te lasă să faci cum vrei.

Venus şi Marte sunt în Balanţă,deci şanse pentru romantism ar exista,însă alăturarea lui Saturn în aceeaşi casă strică planurile,căci această planetă te îndeamnă să dedici mai multă energie muncii. Amestecul lui Uranus va duce la conflicte destul de serioase cu prietenii.

În jurul datei de 9 (Lună Nouă),vei găsi locul ideal pentru concediu. Neptun sugerează că destinaţia ideală va fi în apropierea apei. Aici,creativitatea ta va fi la cote maxime.

După 24 august,meritele la serviciu îţi vor fi recunoscute pe deplin. Luna Plină (24 august) îţi dă un nou impuls în carieră. Poate fi momentul prielnic să schimbi domeniul sau să faci investiţii. Zilele propice unei întâlniri romantice sunt 20 şi 21 august.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cu Jupiter şi Uranus în Berbec,este mai mult ca sigur că vei obţine oferta de muncă la care până acum abia îndrăzneai să visezi. Concentrează-te pe carieră în această perioadă şi nu vei regreta. Misiunea ta este să câştigi cât mai mulţi bani şi vei face tot ce poţi ca să reuşeşti. Nu lăsa însă entuziasmul să strice tot ce ai realizat până acum şi fii în continuare realistă.

Acasă,lucrurile nu stau la fel de bine. Ai tot mai multe responsabilităţi şi te-ai săturat ca lucrurile să nu meargă în direcţia dorită. Atenţia ta va fi în permanenţă împărţită între casă şi serviciu,iar asta se va dovedi destul de dificil.

Totul va fi complicat de partenerul tău,care nu-i de acord cu ceea ce vrei tu să faci. Nu renunţa,căci această situaţie de conflict se va încheia către finalul lunii august. Tot acum este perioada ideală să-ţi iei un concediu binemeritat. La malul mării,Racii se simt cel mai bine. Romantismul este la cote maxime în 14-15,19-20,24-25 şi 29-30 august. Profită!

Leu (23 iulie – 22 august)

În prima parte a lui august,nu-ţi va fi uşor să delimitezi ficţiunea de realitate. Rămâi cu picioarele pe pământ şi gândeşte-te bine înainte de orice decizie.

Din 20 august până în 12 septembrie,Mercur îţi pune beţe în roate. Orice plan ai face nu se leagă. Cel mai bine ar fi să amâni totul după 15 septembrie şi să profiţi de perioadă pentru a te relaxa.

Măcar de lipsa banilor nu te poţi plânge. În jurul datei de 24 august,primeşti un împrumut sau faci o afacere bună,iar banii ar putea fi investiţi în casă.

Dragostea este legată de călătorii,aşa că,dacă poţi,pleacă într-un weekend în a doua jumătate a lui august.

În 25 şi 26 august,Soarele şi Pluto îşi unesc forţele,ceea ce este foarte bine pentru tine,căci zodia ta este patronată de Soare. Aminteşte-ţi totuşi că nu trebuie să iei nicio decizie până la mijlocul lui septembrie. Mercur se opune oricărui plan. Cele mai bune zile pentru întâlniri sunt 17,20-22,26-28 şi 31 august.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Forţele astrelor se opun în această perioadă,de aceea ar trebui să iei lucrurile uşor. În august ar trebui să fii circumspectă,căci situaţii bizare şi personaje ciudate îţi dau bătăi de cap.

Mercur,guvernatorul zodiei,retrograd din 20 august până în 12 septembrie,aduce şi mai multă confuzie şi întârzieri. Nu-ţi face probleme. Este doar un semn că ar trebui să te linişteşti puţin.

Banii te preocupă în mare măsură. Deciziile pe care trebuie să le iei nu sunt uşoare. Banii vin şi se duc şi în plus ai impresia că nu eşti plătită destul pentru munca pe care o depui. Partea bună este că poţi obţine bani pe lângă salariu,descurcăreaţă cum te ştiu cu toţii. Fie că este vorba de o moştenire sau de un câştig la loterie,banii vin la ţanc,pentru că ai mare nevoie de ei.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Saturn în Balanţă nu face altceva decât să te încarce cu şi mai multe responsabilităţi. Sănătatea părinţilor sau redecorarea casei sunt lucruri care te preocupă de ceva vreme. Înarmează-te cu răbdare,căci problemele sunt de lungă durată şi nu se rezolvă bătând din palme.

Prietenii vor fi alături de tine tot timpul şi aşteaptă doar un semn pentru a-ţi veni în ajutor. Nu eşti plătită la timp,ceea ce te cam enervează şi ar putea să-ţi dea planurile peste cap.

Viaţa sentimentală este la cote maxime. Jupiter,planeta norocului,şi Uranus,planeta surprizelor,se află în casa căsătoriei,iar partenerul tău îţi face declaraţii care te încântă.

Deşi conflictele nu lipsesc din relaţia voastră,ele arată că amândoi sunteţi implicaţi 100%. 20 august este ziua perfectă pentru o schimbare de look.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru tine,veştile nu sunt deloc bune. Marea Cruce Cardinală îţi aduce numai probleme. Sănătatea şi profesia sunt zonele cele mai ameninţate. La serviciu,situaţia este încurcată. Fiecare încearcă să-şi salveze pielea,cu orice preţ şi vor face orice ca tu să pici prost în ochii şefilor.

Poţi să te aperi doar dacă îţi dai seama că eşti în mijlocul unui război. O nouă oportunitate poate apărea după 9 august (Luna Nouă) în domenii ca presă,artă,divertisment sau emisiuni pentru copii.

Luna Plină din 24 august va aduce un nou suflu în dragoste,chiar dacă eşti sau nu singură. Pe 20 august,ai putea avea parte de o întâlnire memorabilă,dacă eşti singură. Nu refuza o întâlnire aranjată,vei fi surprinsă de ceea ce vei găsi. Dacă eşti măritată,Luna Plină va reaprinde flacăra dragostei voastre. Există mari şanse să faceţi un copil.

Ca destinaţie de vacanţă,cea mai potrivită este una la malul mării (asta pentru că Luna Plină se află în Peşti,semn de apă).

Săgetător (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna aceasta te răsfeţi cu ceea ce-ţi place mai mult:călătorii,dragoste,cumpărături şi timp petrecut în compania prietenilor dragi ţie. Dacă te vei simţi uneori pusă în situaţii extreme este pentru că lumea se află într-un proces de schimbare dramatică,iar tranziţiile de acest fel necesită mereu mult efort. Oricum,majoritatea schimbărilor sunt înspre bine.

Perioada perfectă pentru odihnă este 20 august – 12 septembrie. Cu Mercur retrograd,nu prea ai cum să înaintezi pe plan profesional. Profită de timp pentru relaxare. Nu lua decizii drastice în ceea ce priveşte prieteniile. S-ar putea să te înşeli şi să regreţi.

Este foarte posibil să mergi în străinătate. Fii atentă,căci Neptun,planeta confuziei,te poate ameţi. Ai grijă unde-ţi pui lucrurile şi nu uita harta şi actele la hotel sau în aeroport. Tot Neptun dă un nou suflu creativităţii tale. Şi pentru că este zeul mării,locul perfect pentru vacanţă e undeva pe litoral:Grecia,Italia,Franţa,Spania,Scoţia... Ai de unde alege!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Lunile care au trecut ai fost foarte preocupată de relaţia cu partenerul,iar în perioada care urmează lucrurile nu se schimbă. Ca întotdeauna,banii sunt pe primul plan,iar aici veştile nu sunt prea bune.

Amână orice plată consistentă sau decizie în ceea ce priveşte banii până în septembrie.

Saturn se află în casa carierei şi te forţează să te reinventezi. Vechile formule magice pe care le aplicai la serviciu nu au nicio şansă să mai funcţioneze.

Dacă nu te adaptezi repede la schimbări,vei pierde teren în faţa noilor veniţi. 20 august este o zi propice pentru a-i impresiona pe şefi,căci Marte şi Venus se vor afla în casa carierei. Orice ofertă care vine între 20 august şi 12 septembrie ar trebui refuzată,în afară de cele provenite de la foşti şefi.

Ultima parte a lui august este dedicată călătoriilor în interes de serviciu,însă 24 august este propice evadărilor din oraş. Luna Plină este în Peşti,aşa că destinaţia ideală este malul unui lac sau litoralul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este singura zodie care nu sesizează furtunile care au loc în jur Aşezat comod în hamac,ascultă muzică sau citeşte,desprins parcă din această lume. În această perioadă va trebui să iei o decizie în ceea ce priveşte o relaţie,dar Neptun învăluie totul în ceaţă şi nu te lasă să vezi lucrurile aşa cum sunt.

Dacă te-ai simţit ciudat după 9 august,Luna Nouă este de vină. Cel mai bine ar fi să amâni decizia până ţi se limpezesc gândurile. Poţi face planuri doar dacă îţi cunoşti bine partenerul. Dacă nu,rezistă ispitei de a cumpăra verighete şi de a alerga într-un suflet la primărie. Doar a doua jumătate a lui august este propice întâlnirilor romantice,mai ales după 20,când Venus şi Marte aprind scântei.

Reprezentanţii celui mai aventurier şi excentric semn zodiacal se vor bucura în 28-29 august de sporturi extreme sau de o excursie. Marte şi Venus sunt prietenii tăi cei mai buni în această lună. Dacă ţi-ai dorit să călătoreşti,o vei putea face.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii nu sunt deloc materialişti,dar asta nu este o scuză să-ţi ignori complet datoriile! Cheltuielile vor fi mari luna aceasta,deci ai nevoie de atenţie maximă în ceea ce priveşte banii. Situaţia se reglează către mijlocul lui septembrie.

Stresul îşi pune amprenta asupra ta şi îţi vei surprinde (neplăcut) prietenii sau partenerul cu un refuz categoric. Tocmai tu,care nu poţi spune „nu”... Şi nu-i rău deloc să reacţionezi aşa. Trebuie să impui nişte limite şi să nu-i laşi pe ceilalţi să profite de tine,chiar dacă este vorba despre apropiaţi.

Mercur retrograd în perioada 20 august – 12 septembrie te îndeamnă să revii asupra unor probleme nerezolvate în cuplu. Ai putea găsi o soluţie bună acum. Însă tot la fel de bine ai putea să-ţi schimbi părerea despre partenerul actual şi să te întorci la o mai veche iubire.

24 august,când Luna Plină va fi în Peşti,este momentul cu cea mai mare încărcătură romantică din an.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg