Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie 2019. Aceste zodii vor avea probleme financiare, iar altele vor fi favorizate de şefi

1 horoscop jpg jpeg

Prima săptămână a lunii decembrie se anunţă a fi dificilă pentru mulţi dintre nativi, căci se vor confrunta cu probleme financiare. Pe de altă parte, însă, altele vor avea succes în carieră.

BERBEC

Este important ca în această lună să te ocupi mai atent de situaţia ta materială, pentru că nu o duci prea bine la acest capitol. Ai nevoie de mai multi bani în această perioadă, de aceea este necesar fie să îţi schimbi serviciul, fie să îţi iei un al doilea job. Cu toate că îţi va fi greu, astrele te ajută să ieşi învingătoare!

TAUR

Vei avea multe ocazii de a te perfecţiona pe plan profesional în aceste zile, însă cele mai avantajoase vor fi acelea la care nu te aştepţi deloc. Ca să ai cu adevărat succes în carieră, trebuie să te concentrezi pe evoluţia ta, să înveţi lucruri noi sau să te pregăteşti şi în alte domenii de activitate, nicidecum grija ta principală nu ar trebuie să fie banii!

Horoscop inedit pentru 2020. Luna fericirii pentru tine, în funcţie de zodie. Balanţele, cele mai norocoase

GEMENI

Munca în echipă este favorizată în această perioadă, fapt pentru care astrele te sfătuiesc să rămâi în relaţii bune cu cei din jurul tău. Colegii tăi au încredere în tine şi în ideile tale şi te vor urma în drumul tău spre succes. Câştigul va fi de ambele părţi, pentru că dacă la mijloc este vorba despre mulţi bani, atunci aceştia se vor împărţi în mod egal părţilor implicate.

RAC

Viitorul sună bine pentru tine în ceea ce priveşte banii. Începând din această săptămână ai şansa de a pune bazele unei afaceri sau unui proiect cu mari şanse de succes. Cel mai important lucru este să îţi alegi anturajul corect, pentru că pot exista persoane care te vor face să îţi iroseşti banii câştigaţi fără să realizezi.

LEU

Concentrează-te mai mult pe carieră şi mai puţin pe bani în aceste zile. Este foarte important să nu le laşi impresia şefilor că scopul tău este doar financiar! Dacă nu ai un loc de muncă încă şi eşti în căutarea unuia, e posibil ca o persoană pe care nu o placi să îţi fie de mare ajutor.

Horoscop 2020 - Ce trebuie să faci în funcţie de zodie ca să ai noroc şi spor în noul an

FECIOARA

Săptămâna aceasta vei cheltui mai mulţi bani decât ţi-ai planificat, însă, din fericire, situaţia ta financiară nu este una atât de rea sau la limită ca alte dăţi. Probabil cea mai mare parte a cheltuielilor nu va avea legătură cu casa, ci, mai degrabă, cu distracţia!

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg