Horoscopul săptămânii 7-13 iulie 2017

1 75509 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ele. Dacă îşi doresc un copil, acum este momentul să-l conceapă. De asemenea, săptămâna este bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să participe la diverse momente cu cei dragi, capitol la care au unele restanţe. Au energia necesară pentru a fi motivate să-şi facă viaţa mai bună.

Taur

Cele care practică sportul în domeniile care ţin de pământ – lupte, judo, tenis, gimnastică, atletism, săritura în lungime sau cu prăjina, maraton - vor fi avantajate acum. Datorită poziţiei favorabile a Lunii, vor învăţa să-şi controleze mai bine emoţiile şi vor fi de acord cu ceea ce propun colegii sau partenerii de viaţă. Să nu se ocupe singure de toate, că nu vor reuşi!

Gemeni

Trebuie să ştie ce anume vor şi să supervizeze modul în care se desfăşoară lucrurile. Când vine vorba de relaţiile personale, sunt posibile situaţii ambigue, când este puţin probabil că se vor extazia sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Va fi suficient să-şi arate poziţia fără ocolişuri. În general, săptămâna este favorabilă.

Rac

Vor fi momente în care doar iniţiativa şi acţiunile lor vor conta. Trebuie să-şi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutate de alţii. Vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre ele depăşind limitele competenţei lor. La birou, ar trebui să se asigure că au sprijinul colegilor. În familie nu vor fi conflicte.

Leu

Norocul va fi de partea lor, dar depinde dacă sunt capabile să se concentreze. Au abilitatea de a se adapta la schimbări. Va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziţiei şi a direcţiei. În sfera relaţiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au şi duşmani.

Fecioară

Vor fi ocupate cu activităţi umanitare. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Vor fi angajate în hobby-uri şi vor încerca să se exprime prin artă. Unele îşi vor reevalua viaţa, altele, mă refer la cele singure, vor constata că vechea relaţie nu le mai oferă nimic şi că este timpul să se gândească la ceva nou.

Balanţă

În situaţiile în care sunt doar la un pas de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da impulsul necesar. Dacă circumstanţele încep să se înrăutăţească, vor găsi, cu siguranţă, o cale de ieşire, odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte. Trebuie să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice. Cu şefi înţelegători, nu au de ce să se teamă.

Scorpion

Ar avea sens să se concentreze, ca să facă o sinteză a propriilor iniţiative şi a necesităţilor reale. Aşa ar fi în domeniul muncii, dar dacă nu lucrează pentru ele, vor trebui să aloce acelaşi timp şi spaţiu atât propriilor proiecte cât şi celor în care sunt implicate pe linie profesională. Au un spectru mai larg de oportunităţi.

Săgetător

Se vor descurca în orice confruntare. Vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingherite, iar perioadele agitate se vor schimba cu unele de linişte. În general, este greu de determinat cu claritate care sau cum vor alterna aceste perioade. Nativele, de regulă, sunt pregătite pentru ceea ce le aşteaptă.

Capricorn

Vor fi puse în situaţii neobişnuite din care vor ieşi cu fruntea sus. Nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare şi să-şi continue drumul. Când vine vorba despre muncă, le aşteaptă lucruri interesante, ceea ce ar putea avea implicaţii semnificative în plan personal.

Vărsător

Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale, dar şi pe cele personale. Au toate şansele să reuşească. Nu trebuie să se îndoiască de ele însele sau de oportunităţile pe care le au. Este important acum să obţină cel mai bun rezultat şi să câştige experienţă. Să fie atente, deoarece situaţiile ambigue sunt posibile din cauza lui Marte, care nu le este prieten săptămâna aceasta.

Peşti

Să fie atente la vocea interioară care le semnalează că există o problemă cu partenerul. Abia miercuri se vor simţi cu adevărat minunat. Profesional, obţin mai multe decât se aşteaptă. Să încuie uşa, telefonul, să deconecteze internetul, în cazul în care nu au nevoie de el pentru a lucra. Trebuie să-şi disciplineze creativitatea în solitudine, nu prin e-mail!

Astrograma săptămânii

„Aş dori să aflu ce îmi rezervă astrele în perioada următoare pe plan profesional, sentimental şi al sănătăţii.“ - Luminiţa Roşu, născută pe 13 iulie 1969, la ora 00.45, în Bacău.

Pentru un Rac cu Ascendentul în Taur şi cu Luna în Domiciliu, nevoia de familie este vitală. Totuşi, aş vrea să fii atentă, pentru că Marte aflat în Casa parteneriatelor îţi face deservicii, dându-ţi permanent tendinţa de a fi agresivă. În orice relaţie pe care ai avut-o, această agresitate a jucat un rol major. Nu ţi s-a reproşat niciodată că sufoci oamenii sau că vrei să conduci, să îi domini? Din păcate, veştile nu sunt încurajatoare, pentru că somatizezi orice veste care nu corespunde nevoii tale de siguranţă interioară. Părerea mea că abia după 20 octombrie vei găsi un loc de muncă, atunci când şi problemele tale sentimentale se vor lămuri. Atenţie la sănătatea unuia din părinţi ori a cuiva apropiat! În ceea ce priveşte sănătatea, ai grijă la ficat şi fiere, la durerile articulare şi la ultimele schimbări hormonale din organism care se produc acum. Nu ar strica un set complet de analize.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg