Hugh Jackman a visat de mic să joace într-o piesă de teatru şi a reuşit! Ei sunt actorii care şi-au început cariera pe Broadway

1 hugh jackman jpg jpeg

Să joci pe Broadway poate fi un vis pentru mulţi actori. În timp ce unele vedete îşi încep cariera cu mici roluri la TV, aceşti actori au avut oportunitatea să apară din prima în piese de teatru cunoscute.

Să fii într-o piesă în care poţi avea oportunitatea să cânţi, să dansezi sau să îţi pui în valoare talentele sună încântător pentru orice actor, iar Broadway-ul este locul în care actorii pot face acest lucru. Datorită teatrului, aceşti actori s-au făcut cunoscuţi, s-au dezvoltat şi, în final, au ajuns să joace în marile producţii de pe TV. Broadway-ul ne-a oferit şi a şcolit actori importanţi, precum: Meryl Streep sau John Travolta.

Meryl Streep

Considerată una dintre cele mai importante actriţe din lume, cu multe nominalizări la Oscar, Meryl Streep şi-a început cariera în anii ’70 şi, înainte de a intra în industria cinematografică, debutul ei a fost în teatru. Prima piesă în care a jucat Meryl Streep a fost în 1975 şi s-a numit „Trelawny of the Wells‟. De-a lungul carierei, Meryl a mai apărut în musicaluri consacrate, precum: „Into The Woods‟ şi „Mama Mia!‟. Nu există nicio îndoială că publicul adoră să o vadă pe scena teatrului!

John Travolta

Poate nu este o surpriză că talentatul John Travolta şi-a început cariera pe Broadway. Actorul a devenit cunoscut datorită musicalului „Grease‟, când a impresionat pe toată lumea cu abilităţile sale de dans şi de cântat. De asemenea, în 1974, John Travolta a apărut pe Broadway cu piesa „Over Here!‟  şi, la fel ca Meryl Streep, Travolta a făcut parte din mai multe musicaluri care au ajuns ulterior şi pe ecran.

Nick Jonas

Cântăreţul şi actorul Nick Jonas a debutat pe marile scene încă din copilărie. El a fost ales să joace pe Broadway, pe când avea vârsta de doar opt ani, în piesa „A Christmas Carol‟. Nick a impresionat cu talentul său şi de atunci a făcut parte din multe alte producţii importante, precum: „Annie Get Your Gun‟ , „Beauty and the Beast‟ şi „Les Miserables‟ . În urma acestor piese, Nick a fost îndrăgit de public, iar când şi-a lansat propria trupă, formaţia Jonas Brothers, el deja avea multă experienţă cu scena.

Citeşte şi: Celebrităţi care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. George Clooney, printre ele

Sarah Jessica Parker

Actriţa din „Sex and the City‟  face parte din categora vedetelor care şi-au început cariera în spectacole. Când avea doar 11 ani, i s-a oferit un rol în piesa „The Innocents‟. Ani mai târziu, a fost aleasă să joace în rolul principal din „Annie‟ , în 1979, iar de atunci cariera ei a luat amploare. Sarah Jessica Parker a debutat în industria de film la începutul anilor ’80, iar datorită serialului „Sex and the City‟, Sarah a devenit cunoscută în întreaga lume.

Citeşte şi: Natalie Portman, abordată într-o pizzerie. Cum au fost descoperite vedetele de la Hollywood 

Hugh Jackman

Actorul s-a născut pentru a face spectacol şi a dovedit că le poate face pe toate când vine vorba de artă. Hugh Jackman este un actor talentat, cântăreţ şi dansator. El şi-a început cariera pe „Broadway-ul australian‟. De la vârsta de 10 ani, Hugh a fost un fan înrăit al pieselor de teatru, iar soarta a făcut ca rolul său de debut să fie în piesa australiană „The Season‟. Hugh Jackman nu a părăsit niciodată scena de teatru şi chiar a primit un premiu Tony pentru rolul său din „The Boy From Oz‟ .

Sursă foto: Shutterstock Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg