Insula Păpuşilor spânzurate, o destinaţie care dă fiori. Locul are o poveste sinistră

1 shutterstock 1670486098 1 jpg jpeg

Una dintre destinaţiile turistice atipice ale Mexicului este Insula Păpuşilor, un loc desprins parcă din filmele de groază. Potrivit legendelor, Insula Păpuşilor ar fi bântuită.

Numele Insula Păpuşilor (La Isla de las Munecas) ne-ar putea duce cu gândul la un loc al copilăriei sau al jucăriilor, însă realitatea nu este deloc aşa, dimpotrivă. Această insulă aflată în zona canalelor din Xochimilco ne înfăţişează imagini horror, cu păpuşi mutilate şi spânzurate de copaci.  

Povestea Insulei Păpuşilor din Mexic are legătură cu Julian Santana, un bărbat care, în urmă cu mai mulţi ani, a descoperit aici cadavrul unei fete înecate într-un canal. Santana a fost bântuit de imaginea copilei fără viaţă, iar pentru a „calma” spiritele a început să atârne de copaci păpuşi mutilate. Bărbatul, care şi-a părăsit familia şi despre care se spune că ar fi avut probleme psihice, a avut credinţa că prin împrăştierea capurilor, a braţelor şi picioarelor de păpuşi va împiedica producerea unui eveniment tragic. Santana a început să fie obsedat de păpuşile dezmembrate şi desfigurate, pe care le atârna de copaci.

Se spune că spiritul fetiţei s-ar regăsi în păpuşi, despre care se zice că îşi şoptesc una alteia şi că urmăresc turiştii cu privirea.

Totuşi, unii pun la îndoială faptul că Santana chiar ar fi găsit cu adevărat cadavrul unei fetiţe şi că totul nu ar fi, de fapt, decât o poveste inventată de el.

Ca un fapt divers teribil, în anul 2001, Julian Santana însuşi a fost găsit mort, înecat în acelaşi loc unde ar fi găsit, cu zeci de ani în urmă, trupul fetiţei enigmatice. Localnicii spun că „a fost mâna păpuşilor”, care deveniseră „gazda” spiritelor rele. În prezent, Insula Păpuşilor este unul dintre cele mai înspăimântătoare locuri de vizitat pentru cei curajoşi. Turiştii care ajung aici aduc şi alte păpuşi drept „ofrandă“ pentru liniştea sufletelor chinuite ale fetiţei şi pustnicului.Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg