Kristen Stewart regretă că a apărut în multe filme. Este şi seria de cinci filme Twilight pe lista ei?

1 kristen stewart jpg jpeg

Kristen Stewart, în vârstă de 31 de ani, a jucat până acum în zeci de filme importante pentru public şi cotate în box office, însă ea consideră că doar 5 filme din CV-ul ei sunt relevante.

Kristen Stewart face parte din categoria actriţelor cel mai bine plătite. Iar asta pentru că actriţa a excelat de fiecare dată când a apărut în filmele de pe marile ecrane. Acum, actriţa se pregăteşte de lansarea filmului „Spencer‟, în care joacă rolul Prinţesei Diana, o dramă despre viaţa lui Lady Di, care se aşteaptă să intre în cursa pentru nominalizările Oscar.

Citeşte şi: Kristen Stewart, vizitată de fantoma Prinţesei Diana? Actriţa a trecut prin momente speciale şi înfricoşătoare

Într-un interviu acordat recent jurnaliştilor de la Sunday Times, Stewart a vorbit despre presiunile faimei şi despre rolurile pe care le-a interpretat, de-a lungul carierei. Actriţa, care a apărut în aproximativ 50 de pelicule de succes, precum: „Twilight‟, „Charlie’s Angels‟, „Snow White and the Huntsman‟, „Into the Wild‟, „On the Road‟ sau „Lizzie‟ a declarat că „ar fi o prostie totală‟ să spună că toate rolurile sale au fost bune, ci probabil doar cinci filme le consideră a fi remarcabile: „Probabil că am făcut cinci filme, din 45 sau 50 de filme‟, a spus actriţa.

Kristen Stewart: „ Am regretat că am spus da la câteva filme‟

Când i-au fost cerut exemplele de filme, actriţa a specificat că pe listă ar fi pelicula directorului de film Oliver Assayas, „Clouds of Sils Maria‟, dar şi „Personal Shopper‟, primul film care i-a adus un premiu Cesar, echivalentul unui premiu Oscar în Franţa, o premieră pentru o actriţă de origine americană: „Îmi plac filmele lui Assayas. Ar trebui să mă uit pe lista mea de filme, dar sunt puţine. Asta nu înseamnă că regret experienţele pe care le-am avut. Am regretat că am spus da la câteva filme şi nu pentru rezultatul final, ci pentru că nu a fost distractiv. Cel mai rău este atunci când eşti în mijlocul unui lucru şi ştii că va fi un film prost, dar şi că ne pregătim cu toţii pentru final şi pentru eşec‟, a specificat Kristen Stewart.

Citeşte şi: Photoshopul face minuni! Cum ar fi arătat cele mai cunoscute vedete dacă ar fi apelat la intervenţii estetice 

Kristen a refuzat să specifice exact care au fost experienţele sale nefericite: „Nu sunt o persoană răutăcioasă, nu voi numi oamenii în public. De asemenea, când eşti în mijlocul unui film, nu te despărţi‟. De asemenea, nu este clar în ce categorie se încadrează franciza Twilight, însă ea a declarat că nu ar fi crezut iniţial că se vor face 5 filme: „Dacă mi-ai fi spus că vom face cinci Twilights atunci când am făcut primul film, nu te-aş fi crezut!‟, a declarat actriţa.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg