Kristen Stewart, vizitată de fantoma Prinţesei Diana? Actriţa a trecut prin momente speciale şi înfricoşătoare

1 6e3f6fcdfe9eda1eabb788cd445a6091 jpg jpeg

Aşteptat de mulţi, filmul „Spencer‟, în care Kristen Stewart joacă rolul Prinţesei Diana, se doreşte a fi unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată despre familia regală. Pe platourile de filmare, Kristen nu a fost lipsită de întâmplări paranormale. Actriţa crede că a fost vizitată de spiritul Prinţesei Diana.

Filmul „Spencer‟, cu denumirea inspirată din numele Prinţesei Diana, va avea la bază momentele tensionate ale unuia dintre ultimele Crăciunuri pe care Lady Di l-a petrecut alături de Familia Regală. Pelicula urmează să fie lansată în luna noiembrie, iar  criticii de film deja sunt de părere că actriţa Kristen Stewart ar putea primi un premiu Oscar pentru acest rol important. Chiar şi pentru Kristen este un moment special din carieră, mai ales că pe platourile de filmare a avut parte de o vizită surpriză: spiritul Prinţesei Diana, aşa cum ea declară.

2 printesa diana jpg jpeg

Kristen Stewart: „Nu am simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea‟ 

Kristen Stewart nu a fost singură în timpul filmărilor sau cel puţin nu s-a simţit aşa. Actriţa a dezvăluit că de multe ori a simţit că Prinţesa de Wales a fost chiar lângă ea, pe platourile de filmare, deşi acest lucru ar fi putut fi numai în imaginaţia actriţei: „Am avut nişte sentimente înfricoşătoare şi spirituale atunci când am filmat‟, a spus actriţa pentru Los Angeles Times: „Chiar dacă pot fi doar fantezii am simţit că au existat momente în care era lângă mine‟. Stewart a punctat că a simţit că Diana a fost în totalitate lângă ea, lucru care a copleşit-o din punct de vedere emoţional: „Am fost uimită de emoţia trăită. De 2-4 ori pe săptămână trăiam cu sentimentul că ea nu murise. Pur şi simplu nu mă puteam împăca cu asta. Nu am simţit niciodată aşa ceva în viaţa mea‟, a completat actriţa.

Citeşte şi: Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles. A fost sau nu compatibilitate între ei? 

Filmul „Spencer‟ care o are în rol principal pe Kristen Stewart, are la bază povestea celor trei zile din 1991, în timpul sărbătorii de Crăciun, când Prinţesa Diana decide să îl părăsească pe Prinţul Charles. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneţia şi urmează să fie lansat în cinematografe pe 5 noiembrie.

Foto: PinterestRecente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg