Lidia Buble şi Răzvan Simion: mai formează un cuplu?

1 12 13 vedete razvan simion lidia buble jpg jpeg

În ultima perioadă, Lidia Buble şi Răzvan Simion au fost văzuţi rar împreună, iar fanii lor deja îi întreabă pe reţelele sociale dacă mai formează un cuplu. O fi adevărată zicala în cazul lor că: ,,Ochii care nu se văd se uită?”

Lidia Buble a dat un semnal de “alarmă” în media încă de la începutul pandemiei, când fanii au observat că cei doi au petrecut perioada de criză separaţi. Cântăreaţa a stat în izolare aproape două luni, acasă la părinţii ei, la Deva, iar prezentatorul a stat la Bucureşti, filmând pentru emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, scrie cancan.ro.

În urmă cu o săptămână, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o reacţie ironică şi subtilă la adresa artistei, când i-a reproşat în direct, în timpul emisiunii, că l-ar fi abandonat în toată această perioadă fără să-i pese.

Mai citeşte şi: Ce se întâmplă între Lidia Buble şi Răzvan Simion! De ce nu se căsătoresc cei doi: ”Mi se spune că rămân fată bătrână”

Detaliul observat de fani

Fanii au observat că Lidia şi Răzvan, care formează un cuplu de 5 ani, nu au mai postat nicio fotografie împreună de ceva vreme şi nici măcar nu se mai urmăresc unul pe celălalt pe conturile de socializare. Mai mult, unele imagini mai vechi, postate de cei doi pe Instagram, au dispărut fără urmă. Să fie, oare, acesta semnul despărţirii? Nici Răzvan şi nici Lidia nu au confirmat până acum bănuielile şi nici nu au spus că trec printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental. 

Sursa: cancan.ro



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg