În cadrul unui interviu pentru Libertatea, aceasta a mărturisit că îi plac copiii mult, însă nu vrea să aibă unul înainte de a se căsători.

”Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aş mărita. Nu pentru că nu ţin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e şi teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se ştie niciodată… Aşa spun acum, dar când o să fiu pusă în faţa faptului împlinit, nu ştiu ce o să fac”, a spus mărturisit Lidia, care a precizat, de asemenea, că ar fi în stare să ceară un bărbat de soţ.

Citeşte şi: Lidia Buble, replică genială pentru cei care râd că ar avea nasul mare: "Mie îmi place..."

„Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aş mărita. Nu pentru că nu ţin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e şi teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se ştie niciodată… Aşa spun acum, dar când o să fiu pusă în faţa faptului împlinit, nu ştiu ce o să fac”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Răzvan Simion, în vacanţă cu Lidia Buble şi cei doi copii: ”Nu vor decât să fim împreună!”

În ceea ce priveşte planurile despre copii, ea spune că e mai tradiţională şi vrea să se căsătorească şi abia apoi să facă un copil: „Încă nu simt că trebuie să fac pasul ăsta. De obicei, nu-mi planific lucrurile, îmi place să se întâmple totul natural, când o vrea Dumnezeu să mă binecuvânteze cu copii, sunt bineveniţi. Dar sunt mai de modă veche eu, întâi căsătoria, apoi copiii. Sinceră să fiu, parcă aş mai vrea să copilăresc puţin. Încă mă simt eu un copil”, a spus Lidia.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-ar fi căsătorit, însă, simbolic, pe o insulă, însă cei doi n-au vorbit niciodată despre acel moment.