Luna Neagră în Berbec. Cum ne afectează acest fenomen

1 luna neagra in zodia berbec jpg jpeg

Luna Neagră tocmai intrată în zodia Berbecului îşi exercită primele influenţe negative, îndeosebi pentru nativii din semnele de foc. O karmă nefastă va pune stăpânire pe toate planurile, de la cel amoros, până la cel financiar şi profesional, singura zodie ferită de toate aceste aspecte fiind Racul.

BERBEC

Pe 27 ianuarie, Luna Neagră a intrat în zodia Berbecului şi, până pe 21 octombrie, ea îşi va exercita influenţa asupra personalităţii voastre. Se poate vorbi despre posibile încercări atât organice cât şi în plan psihic. Personalitatea voastră ar putea fi zdruncinată sau aţi putea trăi nişte evenimente explicite, la nivelul subtil al fiinţei voastre. Alţii, însă, ar putea trăi, de acum încolo, o permanentă stare de agitaţie şi îngrijorare

TAUR

Luna Neagră în Berbec vă va răscoli sectorul lucrurilor ascunse, reziduurile trecutului ori slăbiciunile trupeşti care vin pe arbore genealogic sau care vă marchează sănătatea, amplificând vulnerabilităţile înscrise în codul vostru genetic. Mesaje sau atenţionări difuze, din primele zile ale acestui nou tranzit, de care va trebui să ţineţi cont.

Citeşte şi: Previziunile zodiacului chinezesc. Axa destinului e în Capricorn şi în Rac: Vor avea un an cu probleme în familie

GEMENI

Luna Neagră în Berbec afectează, în cazul vostru, sectorul relaţiilor de prietenie. Unele prietenii, mai ales dacă sunt de conjunctură sau sunt menţinute din interes, vor fi spulberate în perioada 27 ianuarie-21 octombrie. Contextul astral vă va da, încă din primele zile ale tranzitului Lunii Negre prin Berbec, mesaje şi avertismente cu privire la natura unei relaţii sau la caracterul unui cunoscut.

RAC

Între 27 ianuarie şi 21 octombrie, Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului. Pentru voi, urmează o perioadă de nouă luni în care va trebui să găsiţi forţa interioară necesară pentru a face faţă unor situaţii neplăcute generate, de cele mai multe ori, de către rivali. De altfel, chiar din primele zile ale acestui tranzit, veţi primi mesaje, sugestii sau avertismente cu privire la natura unor relaţii care nu sunt deloc ceea ce par a fi.

Citeşte şi: Horoscop săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie. Berbecii au planuri mari, iar Scorpionii sunt copleşiţi de probleme

LEU

Luna Neagră în Berbec influenţează, în cazul vostru, casa evoluţiei personale. Această perioadă (27 ianuarie şi 21 octombrie) va sta sub semnul încurcăturilor, al necazurilor şi al dezamăgirilor. Atenţie la oamenii, ideile şi instituţiile în care, la un moment dat, veţi simţi nevoia să vă implicaţi pentru a găsi, astfel, o soluţie la complicaţiile cu care vă confruntaţi.

FECIOARĂ

În intervalul 27 ianuarie-21 octombrie, cât durează tranzitul Lunii Negre prin Berbec, trebuie să fiţi foarte atenţi la toate detaliile care nu sunt de bun augur cu privire la un câştig, la un avantaj, la un ajutor sau la o reglementare de ordin material.

Citeşte continuarea aici



Recente

Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg