„Mănăstiri, rugăciuni şi icoane făcătoare de minuni“, un număr special „Click! pentru femei!“, disponibil la toate chioşcurile din ţară

2 01 coperta manastiri jpg jpeg

Caută la chioşcuri numărul special „Click! pentru femei!“, „Mănăstiri, rugăciuni şi icoane făcătoare de minuni din România“! Cere revista cu brăţară mănăstirească, cu cruciuliţă de diverse modele, la doar 14,99 lei! Atenţie! Tirajul este limitat.

Pentru cei care vor să se apropie mai mult de Dumnezeu, am strâns într-un număr special mai multe despre icoane făcătoare de minuni şi mănăstiri cu o istorie incredibilă şi duhovnici cu har, dar şi despre vieţile unor sfinţi.

Dacă te numeri printre aceia care vor să fie creştini practicanţi, dar şi pentru momentele mai grele în care fiecare dintre noi simte nevoia să se apropie mai mult de divinitate, am adus laolaltă o serie de rugăciuni, leacuri pentru trup şi suflet, precum şi un îndrumar de locuri cu har şi exemple de sfinţi care au dus o viaţă plăcută lui Dumnezeu. Acestea le vor fi de ajutor celor care au probleme de sănătate sau în familie, care nu reuşesc să aibă un copil ori sunt încercaţi de nelinişti şi necazuri.

În paginile acestui număr special vei găsi detalii despre:

- mănăstiri (Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Plumbuita din Bucureşti, Mănăstirea Căldăruşani din Gruiu, Prahova);

- rugăciuni pentru pacea sufletului şi pentru sănătate;

- icoane făcătoare de minuni din România (Lidianca de la Mănăstirea Neamţ care vindecă boli fără scăpare, icoana de la Nămăieşti, icoanele de la Celic-Dere care însănătoşesc sufletul);

- sfinţi vindecători (Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Sfântul Vasile cel mare, ocrotitor al familiei, Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, modele pentru creştini).

Numărul special se va găsi la toate punctele de difuzare a presei în următoarele 3 luni!Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg