Mari poveşti de amor de la Hollywood. Johnny Cash, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste pentru soţia lui

1 johnny cash june carter cash 1 jpg jpeg

Vestea că două celebrităţi decid să fie împreună îi bucură pe mulţi fani, dar şi pe paparazzi care încep să devină interesaţi de viaţa lor personală. De-a lungul timpului, multe celebrităţi au făcut lucruri impresionate în relaţiile lor, care şi astăzi ne fac să spunem „Wow!‟.

Indiferent că sunt actori, politicieni sau cântăreţi, unele poveşti de dragoste de la Hollywood au fost atât de frumoase încât ar putea să facă parte dintr-un scenariu de film. Desigur, dragostea nu durează pentru totdeauna! Unele dintre cupluri continuă şi astăzi să fie împreună, iar altele s-au despărţit după câteva luni de relaţie. Tot ce contează este că în perioada în care s-au iubit au avut parte de cea mai frumoasă poveste. De la lucruri încântătoare, la lucruri bizare, iată câteva informaţii fascinante despre cuplurile celebre!

Prima întâlnire a lui Goldie Hawn cu Kurt Russell a fost întreruptă de poliţie

Deşi nu s-au căsătorit niciodată, Goldie Hawn şi Kurt Russell au dovedit că nu au nevoie de un act pentru a fi împreună mulţi ani. Cei doi s-au cunoscut la filmările filmului „Swing Shift‟, un film despre dansul swing. Russell şi-a dorit să îşi îmbunătăţească mişcările de dans, aşa că au găsit un club de dans unde pute face asta alături de Goldie Hawn: Clubul Playboy. După ce au dansat toată noaptea, Hawn şi Russell au decis să continue petrecerea în casa pe care Hawn o cumpărase recent, dar care nu era renovată. Cei doi au uitat cheia, aşa că au fost nevoiţi să spargă uşa de la intrare. În cele din urmă au reuşit să intre în casa goală, dar după câteva minute s-au trezit cu poliţiştii, care au crezut că au intrat hoţii: „Ni s-a spus să mergem să ne luăm o cameră de hotel, ceea ce am şi făcut. Aceasta a fost prima noastră întâlnire‟, îşi aminteşte Goldie.

Joe Di Maggio, flori pentru Marilyn Monroe timp de 20 de ani

Marilyn Monroe era o adevărată stea când s-a întâlnit şi s-a căsătorit cu Joe DiMaggio, dar bărbatului nu îi plăcea că Monroe se îndrepta către statutul de simbol sexual. S-a enervat la filmarea faimosului film „The Seven Year Itch‟, iar Monroe a ajuns să depună cerere de divorţ, din cauza geloziilor şi a neînţelegerilor. Din păcate, nici căsătoria ei ulteriorară cu dramaturgul Arthur Miller nu a fost fericită, iar după divorţ, Marylin şi DiMaggio s-au reîntâlnit. DiMaggio le-ar fi spus prietenilor că urmau să se căstorească, dar Monroe a încetat din viaţă, înainte ca acest lucru să se întâmple. După moartea vedetei, DiMaggio a trimis la mormântul fostei sale iubite trandafiri de două ori pe săptămână, timp de două decenii.

Citeşte şi: Păreau cuplurile perfecte, dar nu erau deloc aşa. De la ce au început certurile în relaţiile celebrităţilor?

Familia Curie, 5 premii Nobel

Excelenţa atrage excelenţă sau cel puţin în cazul familiei Curie. Marie Curie şi soţul său, Pierre Curie, au dovedit că împreună au fost o mare putere ştiinţifică. Cei doi s-au întâlnit la Paris, în 1894, pe când lucrau la proiecte separate. După ce şi-au unit forţele, au câştigat primul Premiu Nobel în fizică, în anul 1903, alături de colegul lor fizician Henri Becquerel pentru studiul asupra radiaţiilor. Marie Curie a fost prima femeie care a câştigat Premiul Nobel şi şi-a continuat activitatea după decesul soţului ei. În total, familia Curie a câştigat 5 premii Nobel.

Citeşte şi: Celebrităţi care s-au despărţit. Nimeni nu le mai dădea şanse, dar destinul i-a adus din nou împreună

Johnny Cash i-a scris soţiei sale cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste a tuturor timpurilor a fost aleasă cea a lui Johnny Cash către soţia sa, June Carter Cash, potrivit unui sondaj realizat în 1994. Deşi relaţia lor a fost una cu suişuri şi cu coborâşuri, Johnny Cash a reuşit să îşi impresioneze fanii şi soţia prin cuvintele frumoase pe care le-a pus pe foaie. În ea, Cash scrie: „Îmbătrânim şi de obişnuim unii cu alţii. Gândim la fel. Ne citim reciproc gândurile. Ştim ce vrea unul de la celălalt, fără să ne întrebăm. Din când în când, ca şi astăzi, meditez la asta şi îmi dau seama cât de norocos sunt că împărtăşesc toate lucrurile cu cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Încă mă inspiri şi mă fascinezi. Mă influenţezi în bine. Eşti obiectivul meu, motivul numărul 1 al existenţei mele. Te iubesc foarte mult‟.

Frank Sinatra, împuşcături pentru Ava Gardner

Sinatra a apărut în primele pagini ale ziarelor când şi-a părăsit public soţia, pentru Ava Gardner, deja divorţată de două ori. Însă relaţia lor tumultoasă a început în timp ce Sinatra era căsătorit. Biograful Lee Server a dezvăluit că la începutul aventurii lor, cei doi au decis să plece de la o petrecere împreună, dar fiind urmăriţi, Sinatra a scos un pistol şi a început să împuşte luminile stradale pentru a nu fi descoperiţi.

Sursă foto: Pinterest



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg