Mituri despre zodia ta. Ce se spune despre fiecare nativ şi nu este adevărat: Nu, Taurii nu sunt egoişti

1 mituri despre zodii jpg jpeg

Caracteristicile zodiilor au aspecte pozitive şi negative deopotrivă, însă există mituri la fiecare nativ în parte. De exemplu, se spune despre zodia Fecioară că este insensibilă, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Perfecţionistă, aceasta va oferi toate sentimentele atunci când se convinge că poate avea încredere. Şi despre Capricorni se zice că ar fi mult prea serioşi, adesea plictisitori. Dar ai văzut câte pasiune pune un Capricorn în ceea ce face?

Berbec: Sunt cunoscuţi pentru felul lor de a urca pe scara succesului prin a fi perverşi cu cei din jurul lor. Totuşi, aceştia au o minte complexă şi au nevoie de solitudine ca să îşi menţină rutina stabilă, scrie site-ul zodiata.com.

Taurilor li s-a conturat firea centrată pe sine însuşi deşi îngrijorarea pentru cei pe care-i iubesc se vede cu ochiul liber. Ei îi vor răsfăţa cum pot pe cei dragi chiar dacă asta cere puţin sacrificiu.

Ei au o reputaţie în ceea ce priveşte caracterul. Toţi îi văd detaşaţi şi neafectaţi de răul pe care ceilalţi îl fac.

Citeşte şi: Norocul în dragoste le va zâmbi. Zodiile care îşi vor găsi sufletul pereche în anul 2020!

Racii sunt cunoscuţi pentru inima blândă şi pentru faptul că sunt docili. Teoria asta nu e deloc adevărată atunci când cineva ia racii drept bun garantat sau îi foloseşte. Un rac nu va ierta sau uita niciodată că a fost disgraţiat.

Leii se ştiu a fi extrem de absorbiţi de sine şi plini de mândrie. În timp ce asta poate fi adevărat pentru câţiva dintre ei în primii ani de viaţă, totul se poate transforma în timp ce aceştia înaintează în vârstă.

Fecioarele ar fi insensibile. Asta nu pare să fie foarte precis, deoarece fecioarele îngroapă ce le face rău adânc în suflet pentru a nu fi vurnerabile.

Unii ar numi balanţele superficiale, ceea ce e parţial adevărat. Balanţele tind să fie distrase de lucruri superficiale, dar în care ele nu investesc atât de mult cât alţii o fac. Dacă cineva superficial va fi în situaţia să le fie alături la bine şi la rău, aceştia nu se vor împăca cu ideea.

Sunt cunoscuţi pentru a fi plini de vicii şi geloşi. Emoţiile le cauzează nevoia de a-şi exprima frustrarea pe ceilalţi. Oricum, scorpionii trec prin multe schimbări în viaţă. La un moment dat aceştia realizează că răzbunările sunt o pierdere de timp, dar ei au nevoie de o putere emoţională incredibilă. Cea mai mare calitate a scorpionilor e înţelepciunea.

Citeşte şi: Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Top 3 femei care golesc portofelele bărbaţilor

Săgetătorii sunt cunoscuţi ca fiind plini de încredere, ba chiar înfumuraţi! În timp ce asta e parţial adevărat, săgetătorii suferă de insecurităţi şi o dorinţă aprigă să iubească şi să fie iubiţi. Pe atât pe cât se bucură de interacţiunile sociale, sunt la fel de mulţumiţi să stea acasă şi să se uite la filme cu un prieten apropiat.

Mulţi ar descrie capricornii ca fiind serioşi şi chiar plictisitori. Asta nu e adevărat. Ei sunt foarte jucăuşi şi hilari şi dacă apuci să-i cunoşti bine, ai să te convingi de unul singur.

Vărsătorii sunt ştiuţi pentru detaşarea emoţională pe care o au, dar nu şi pentru nevoia de a avea grijă de cei pe care-i iubesc. Grijile le fac probleme de cele mai multe ori atunci când se gândesc că aceştia ar putea fi în pericol.

Adesea sunt descrişi ca fiind timizi şi fără răspundere atunci când e vorba de evenimente înduioşătoare. Este adevărat că peştii sunt visători şi că au nevoie de timp personal. TOtuşi, fără oamenii din jurul lor aceştia devin tăcuţi şi depresivi. Să fie înconjuraţi de prieteni îi ajută să arate tuturor latura lor distractivă. Atunci când sunt suficient de confortabili, aceştia nu se vor mai opri din vorbit!Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg