Pregăteşte-te de sărbătorile de iarnă cu cea mai spectaculoasă ojă semipermanentă!

1 oja semipermanenta 1 jpg jpeg

Ho-ho-ho, se apropie cu paşi repezi cele mai aşteptate sărbători din an! Pregătirile se încep din timp, de la rezervarea unei vacanţe de neuitat până la alegerea cadourilor şi ţinutelor pe care le vei purta în această perioadă. Cu siguranţă manichiura nu poate fi omisă de pe listă.

Fie că vei opta pentru o sesiune la salon, fie că te vei ocupa chiar tu de înfrumuseţarea unghiuţelor, iată câteva idei de ojă semipermanentă cu care vei face senzaţie! 

Argintiul, în ton cu sezonul rece

Nuanţele de argintiu vor aduce un crâmpei din fascinaţia iernii pe unghiile tale. Poate te vei gândi că ar fi cam sobră alegerea, însă garantat nu e deloc aşa. După cum ştii, oja semipermanenta este extrem de versatilă. Poţi realiza nenumărate modele şi elemente decorative care să evidenţieze perfect bucuria acestor sărbători. Cu puţină imaginaţie, culoarea anului 2021, griul, poate străluci de-a dreptul în orice nuanţă şi în orice schemă cromatică.

Fii Crăiasa Zăpezii sau detroneaz-o pe Elsa sezonul acesta cu o ojă semipermanentă super elegantă în tonuri de gri, argintiu, alb, cu aspect foarte lucios şi foarte pigmentat, prin formula nouă şi textura densă. Aplic-o atât pe unghiile naturale, cât şi pe cele false şi nu vei da greş.

2 oja semipermanenta 2 jpg jpeg

Albastrul cerului înstelat, perfect pentru iarnă

Iată o nuanţă captivantă, care încapsulează o doză de mister magic. Particulele strălucitoare vor crea impresia unei galaxii coborâte pe mâinile tale. La fel ca orice ojă semipermanentă, şi aceasta are o rezistenţă crescută la zgârieturi. Te poţi bucura de ea fără griji până la 2 sau 3 săptămâni. Încearc-o în schemă cromatică simplă sau combinată. "Sky is the limit" atunci când ai la dispoziţie aceste produse.

Petale roz în argintiul iernii

Cine nu iubeşte delicateţea acestei culori? Îţi aminteşte de parfumul trandafirilor folosiţi pentru dulceaţă şi te duce cu gândul la atingerea diafană a petalelor mătăsoase. Desigur, rozul îl poţi aborda în diferite tonuri, de la cele mai deschise la cele mai aprinse. Peach cocktail, Papaya sau Venus sunt doar câteva dintre propunerile care te aşteaptă. De asemenea, încearcă o combinaţie de argintiu cu roz deschis şi vei obţine o manichiură de efect.

De la turcoaz citire

Turcoaz, bleu şi Cobalt blue, iată 3 variante care nu vor trece neobservate. Sparge gheaţa cu aceşti cuceritori şi transformă-ţi manichiura într-un spectacol. De fapt, la asta se pricepe cel mai bine o ojă semipermanentă, nu-i aşa?

Roşu pasional

Dacă vrei să aduci faima divelor de cinema la degetul tău mic, nu ezita să apelezi la roşu. Deşi clasic, acesta este mereu în trend şi are un succes imens în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Alege o manichiura simplă, într-o singură nuanţă sau integrează în schema roşului şi alte "vedete" din paleta coloristică. Oricare ar fi alegerea ta, va fi perfectă!

Tonurile închise de verde, indigo, violet, maro

Pe nuanţele închise poţi aplica strasurile într-un contrast spectaculos. Vei avea parte de un festin de culoare combinat cu reflexii sclipitoare. Eleganţa va atinge un nivel elevat pe unghiile tale şi fără îndoială va atrage multe priviri admirative.

O ojă semipermanentă e capabilă de transformări impresionante, fiind extrem de versatilă şi cu multe calităţi. Fii senzaţională în acest sfârşit de an şi încearcă ceva nou în manichiura ta, cu produse de top.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg