Prin ce a trecut actriţa din rolul Prinţesei Diana. Rochia de mireasă a avut ajustări care au durat ore întregi

1 the crown netflix jpg jpeg

Actriţa care va interpreta rolul Prinţesei Diana în umătorul sezon al serialului The Crown a dezvăluit câteva detalii de pe platourile de filmare.

Emma Corrin (24 ani, Foto 7 Galerie) va debuta în sezonul 4 al serialului The Crown, jucând personajul Prinţesei Diana, scrie Daily Mail. Pentru a reprezenta scena nunţii din anul 1981 a Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, actriţa a povestit cum designerii vestimentari au avut nevoie de cinci ajustări ale rochiei de mireasă, iar fiecare dintre ele a durat câteva ore. Chiar dacă a fost recreată imaginea miresei, serialul, care va avea premiera pe Netflix pe 15 noiembrie, nu va arăta cadre ale nunţii regale. 

Emma a povestit că rochia a fost atât de groasă, încât a trebuit să fie împărţită în secţiuni.

„Mi-a plăcut, de fapt, întreaga experienţă, aproape mai mult decât purtarea rochiei în ziua respectivă. În serial, voi fi în rochie de mireasă doar pentru o fracţiune de moment”, a precizat actriţa. 

Josh O'Connor (Foto 8 Galerie), în vârstă de 30 de ani, va juca rolul Prinţului Charles. El a povestit cum a simţit simpatie atât pentru regretata prinţesă, cât şi pentru Prinţul Charles, atunci când a citit scenariul celui de-al patrulea sezon al serialului. 

Scenariul se va concentra pe logodna şi căsătoria timpurii ale lor, dar nu va da deoparte sentimentele Prinţului Charles pentru Camilla Parker Bowles - interpretată de actriţa Emerald Fennell (35 ani, Foto 9 Galerie).

Emma a absolvit recent Universitatea Cambridge din Anglia. Unul dintre designeri a sfătuit-o inclusiv să-şi cheme mama pentru a o vedea în rochie de mireasă. 

Rochia Prinţesei Diana a devenit faimoasă când atunci când s-a afişat cu ea, fiind concepută de David şi Elizabeth Emanuel. 



Recente

Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg