S-au înţeles bine pe ecran, dar în realitate nu s-au suportat. Cine sunt actorii care au mimat prietenia

1 71c45820581e12283fa45ef87b13d8f3 jpg jpeg

Deşi fanii au simţit chimie între ei pe marile ecrane, aceşti actori îşi făceau meseria „ca la carte‟ şi nu au dat niciodată de bănuit că în realitate relaţia lor este, de fapt, tensionată. Ei sunt cei care la televizor păreau că se înţeleg perfect, dar realitatea era cu totul alta!

Profesia de actor nu a fost niciodată uşoară! În calitate de actor, trebuie să faci sacrificii mari - să slăbeşti sau să te îngraşi kilograme bune pentru un rol anume, să îţi laşi părul să crească sau să te tunzi ca să arăţi identic cu personajul tău, să te muţi într-un alt oraş pentru a fi aproape de platourile de filmare, dar şi să fii nevoit să te înţelegi bine cu toată lumea de la filmări, inclusiv cu persoanele pe care nu le agreezi. Există câţiva actori din filmele şi din serialele de succes, precum: „Sex and the City‟, „Star Trek‟ sau „Gossip Girl‟, care au fost puse în ipostaza să stea faţă în faţă cu „duşmanul‟, pe parcursul filmărilor.

Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall

În timp ce Samantha Jones şi Carrie Bradshaw au fost prietene pe parcursul a şase sezoane şi două lungmetraje, din „Sex and the City‟, în culise Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall se pare că nu se înţelegeau atât de bine ca personajele pe care le interpretau. Multe ziare a scris că între cele două ar fi fost constant o competiţie şi actriţele chiar ar fi avut mai multe dispute, în spatele camerelor de luat vederi. Întrebată de multe ori dacă aceste neînţelegeri sunt reale, Parker s-a arătat indiferentă, însă în anul 2016, când fratele lui Kim Cattrall s-a stins din viaţă, iar Parker i-a transmis acesteia condoleanţe, Cattrall a scris, într-o postare pe Instagram: „Nu am nevoie de dragostea ta sau de sprijinul tău în acest moment tragic, Sarah Jessica Parker‟, semn că actriţele nu au fost niciodată prietene bune.

Blake Lively şi Leighton Meester

În serialul „Gossip Girl‟, la Şcoala de fete, din Manhattan, Serena Van Der Woodsen (Blake Lively) şi Blair Waldorf (Leighton Meester) nu erau doar două adolescente bogate, ci şi cele mai bune prietene. Cu toate acestea, actriţele care le-au interpretat pe Serena şi pe Blair, se pare că nu erau atât de bune prietene, în realitate. Producătorul executiv Joshua Safran a declarat pentru Vanity Fair că actriţele erau două persoane extrem de diferite: „Blake trăieşte foarte mult în prezent. Ştie ce se întâmplă. Vorbeşti cu ea la un nivel contemportan, Leighton este foarte liniştită şi rătăcită pe scenă. Blake şi Leighton nu erau prietene, se înţelegeau bine, dar nu aşa cum se înţelegeau Serena şi Blair‟, a spus acesta. Alte surse de pe platourile de filmări au spus că relaţia actriţelor a fost mai tensionată, Lively şi Meeser evitându-se una pe cealaltă în timpul filmărilor.

Isaiah Washington şi Patrick Dempsey

Doi dintre cei mai talentaţi doctori care au mers pe holurile spitalului, din serialul „Anatomia lui Grey‟ au fost Preston Burke (Isaiah Washington) şi Derek Shepherd (Patrick Dempsey). Deşi ar fi putut fi prieteni buni, când Washington a fost concediat de pe platourile de filmare, acesta a recunoscut că, de fapt, nu s-a înţeles niciodată cu Patrick Dempsey şi credea că actorul este „insuportabil‟.

William Shatner şi Leonard Nimoy

Împreună, William Shatner şi Leonard Nimoy au fost pionierii „Star Trek‟ şi buni camarazi în faţa fanilor, timp de trei sezoane şi mai multe filme. În serial, Kirk şi Spock erau tovarăşi de încredere, care puneau diferenţele personale departe şi lucrau împreună cu succes. Însă, în realitate, prietenia dintre Shatner şi Nimoy era destul de complicată. Ambii actori îşi doreau să se impună, iar  pentru că Spock s-a dovedit a fi mai popular, tensiunile dintre cei doi au fost tot timpul prezente. În anul 2016, Shatner a recunoscut că între ei erau „focuri de artificii‟ şi că între ei a existat cândva o prietenie, dar care s-a rupt, din „motive necunoscute‟: „Pur şi simplu nu ştiu de ce a încetat să mai vorbească cu mine. Am o poză cu el în timp ce râdeam împreună, asta e tot ce mai am‟, a spus actorul, potrivit ranker.com.

Nicollette Sheridan şi Teri Hatcher

Personajele Edie Britt (Nicollette Sheridan) şi Susan Mayer (Teri Hatcher) au făcut furori în „Desperate Housewives‟ („Neveste Disperate‟), însă în spatele camerelor de filmat Sheridan şi Hatcher nu se puteau suporta. De fapt, Sheridan nu s-a înţeles bine cu aproape niciunul dintre colegii săi şi nici cu producătorul serialului. În cele din urmă, producătorul a decis să îi elimine personajul lui Sheridan, iar aceasta l-a dat în judecată pentru concedierea pe nedrept. În timpul procesului, producătorul a povestit că între Sheridan şi Hatcher au fost multe episoade tensionate. De exemplu, producătorul Mark Cherry a spus că Sheridan cosidera că Teri Hatcher că este „cea mai rea femeie din lume‟.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg