Sexul la femei în funcţie de zodie

1 72723 original jpg jpeg

Ştim cu toate că semnele zodiacale pot da perspective legate de trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi, dar ele îţi pot spune şi ce fel de femeie eşti când întreţii relaţii intime cu partenerul.

Sexul la femei înfuncţie de zodie- Berbec:Femeia fără prejudecăţi

Acest semn de foc este cunoscut ca fiind unul care merge direct la ţintă. Fără romantism şi muzică în surdină,femeile născute în această zodie nu au nicio remuşcare atunci când vor să-şi pună în practică ideile când fac sex.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Taur:Femeia romantică

Dacă femeile din zodia Berbec au fel şi fel de fantezii,cele din zodia Taur au nevoie de timp pentru a se pregăti de momentele speciale petrecute în doi. Le place să realizeze un moment romantic înainte de perioada intimă. Pentru a se „încălzi“,are nevoie de un preludiu lung.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Gemeni:Femeia vorbăreaţă

Femeile care s-au născut în zodia Gemeni sunt foarte inteligente şi iubesc să vorbească,mai ales seducător. Le place să facă sex la telefon şi să vorbească murdar atunci când fac sex.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Rac:Femeia care vrea să fie iubită

Femeile Rac sunt firi emoţionale şi pentru ele nu există cuvântul sex,ci vor ca momentul pe care-l petrec cu partenerul să fie un act romantic. Relaţiile intime cu astfel de femei sunt intense şi pasionale.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Leu:Femeia narsicistă

Natura pasională şi aventuroasă a femeilor Leu nu poate fi depăşită. Acestea se nasc cu dorinţa de a domina pe plan sexual.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Fecioară:Femeia nimfomană

Ai fi surprinsă să afli că timida şi retrasa Fecioară este gata de o partidă de amor la orice oră,atâta vreme cât are la îndemână prezervativeşi lenjerie de pat curată.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Balanţă:Femeia cunoscătoare

Femeia Balanţă este o artistă când vine vorba de sex. Pune accent pe fiecare detaliu atunci când se pregăteşte să petreacă o noapte minunată cu partenerul ei. Alege locuri romantic,îşi pune o lenjerie intimă sexy,foloseşte ulei de masaj şi muzică în surdină.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Scorpion:Femeia fatală

Priceperea sexuală şi magnetismul femeilor Scorpion cu greu pot fi ignorate. Sunt persoane care dau o importanţă majoră sexului şi îşi aleg ca parteneri doar bărbaţii care ajung să le fie la înălţime.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Săgetător:Femeia seducătoare

Femeile născute în zodia Săgetător sunt maestre în arta seducţiei şi nu se lasă până nu găsesc partenerul ideal la pat.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Capricorn:Femeia răbdătoare

Femeile Capricorn sunt foarte calme şi răbdătoare. Nu se grăbesc niciodată să facă primul pas şi aşteaptă ca momentul intim petrecut cu iubitul să se desfăşoare liniştit,pentru a se bucura de orice minut petrecut în braţele sale. Bărbaţii care vor fi răbători cu femeile Capricorn vor fi răsplătiţi pe deplin.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Vărsător:Femeia dornică să experimenteze

Femeile Vărsător vor mereu să încerce lucruri noi,cu oameni noi. Fie că este la o petrecere,în club sau la o cafenea,este mereu în căutarea bărbatului care să o ducă pe culmile plăcerii.

Sexul la femei înfuncţie de zodie-Peşti:Femeia credincioasă

Femeile Peşti caută bărbaţi cu care să fie compatibile din punct de vedere sexual,dar şi atrase de aspectul fizic. Sunt femei pasionale,atente,răbdătoare şi se dăruiesc bărbatului ales din iubire şi nu din dorinţa de a experimenta.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg