Ţi-o mai aminteşti pe Nadia din „American Pie‟? Shannon Elizabeth este la fel de frumoasă şi astăzi, dar are un job total diferit

3 shutterstock 99379544 jpg jpeg

Shannon Elizabeth a fost una dintre vedetele consacrate de la Hollywood. Ea a interpretat-o pe eleva Nadia, din comedia „American Pie‟, însă astăzi viaţa ei total transformată. Cum arată acum aceasta şi cu ce se ocupă?

Fiecare generaţie are o comedie reprezentativă, iar când vine vorba de anii 90', cu siguranţă îţi aminteşti de „American Pie‟. Filmul se bazează pe un scenariu despre povestea unor adolescenţi, care făceau un pact pentru a-şi pierde virginitatea, la sfârşitul liceului. Neexperimentaţi, atât băieţii, cât şi fetele sunt stresaţi, dar confuzi, încercând să se comporte normal în timp ce visează la „prima noapte de dragoste‟. Din distribuiţa filmului fac parte actori, precum: Jason Biggs, Chris Klein, Natasha Lyonne, Tra Reid, Mena Suvari şi mulţi alţii. Însă una dintre actriţele filmului a atras în mod special atenţia, pentru aspectul ei fizic - Shannon Elizabeth, tânăra care o interpreta pe Nadia. Astăzi, Shannon trăieşte o viaţă cu totul nouă şi are o slujbă complet diferită, mai exact ea este la a patra schimbare majoră din carieră.

De la cariera de model, la actorie

Shannon s-a născut şi a crescut în Texas, dar s-a mutat în New York, la scurt timp după ce a absolvit liceul, pentru a deveni model. Nu a trecut mult şi frumoasa tânără a fost nevoită să se mute în Los Angeles pentru a-şi onora contractele cu companii importante de modelling. Paralel, Shannon a început să meargă la cursuri de actorie şi a început să apară în emisiuni TV şi în filme.

stanga
dreapta
2 shannon elizabeth jpg jpeg

Shannon a obţinut primul său rol TV în 1996, apoi a apărut în 1999, în „American Pie‟ şi de atunci a lucrat constant la Hollywood. După rolul ei din comedie, a apărut în „That 70’s Show‟, „Love Actually‟, Jay and Silent Bob Strike Back‟, „Scary Movie‟, dar şi într-o continuare „American Pie‟. Cea mai recentă apariţie a sa în calitate de actriţă a fost în 2019, când a jucat în „Jay and Silent Bob Reboot‟.

Deşi Shannon a fost ocupată cu rolurile importante, ea a avut şi o carieră ca jucător de poker de renume, între 2005 şi 2010. În aceea vreme, mergea în Las Vegas, chiar şi de 3 ori pe lună pentru a concurca la jocuri de poker, cu profesionişi. În 2005, ea a concurat la o competiţie mondială, iar în anul următor a câştigat 55.000 de dolari într-un turneu pentru celebrităţi, învingând 83 de adversari. 

Profesiile din trecut nu mai au legătură cu prezentul

Pentru că toată viaţa a îndrăgit animalele, în 2001 a înfiinţat o fundaţie non-pofit pentru câini şi pisici, numită Animal Avengers, însă nu a activat foarte mult, din cauza lipsei de timp. 10 ani mai târziu, a decis să se implice total în această activitate şi să se extindă în domeniul drepturilor animalelor. Aceasta a dezvoltat o pasiune specială pentru combaterea braconajului în Africa. La o distanţă mare de Hollywood, Shannon locuieşte acum în Cape Town, Africa de Sud şi conduce fundaţia de salvare a animalelor, care acum îi poartă numele.

2 shannon elizabeth jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  Recente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg