Top 5 cele mai încăpăţânate zodii

1 65770 original jpg jpeg

Încăpăţânarea este un atribut cu două tăişuri: când nu prea există, persoana pare delăsătoare şi în bătaia deciziilor celorlalţi, când există în doze mari, nu ne mai convine şi o vedem ca şi pe un defect peste care nu putem trece.

Ei bine,dacă încă nu cunoaşteţiacest aspect al personalităţii persoanelor din jurul vostru,ne-am gândit să vă venim în ajutor cu un top al celor mai încăpăţânate zodii,pentru a vã face zilele mult mai uşoare.

1.         Berbec

Berbecii se află pe primul loc în topul nostru,din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor,este o trăsătură înnăscută  şi  bine impregnată a personalităţii lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.

Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru,fie de cel mai important,trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige,văzându-se uşor superiori peste ceilalţi,pentru a-şi hrăni orgoliul şi pentru a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli în dragoste,în momentul în care îşi întâlneşte jumătatea,când aceasta îl va face să înţeleagă că lucrurile nu se vor desfăşura normal dacă el nu va face câteva compromisuri şi nu va lăsa de la el.

2.         Rac

Singura diferenţã dintre Berbeci şi Raci o face faptul că încăpăţânarea Berbecilor este nativă,pe când Racii mai mult o dobândesc treptat pe parcursul vieţii,în funcţie de ce persoane întâlnesc în cale. Din momentul în care această trăsătură este pornită,nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori,nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţă unui real compromis iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme,căile de mijloc nu există!

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg