Top 5 cele mai încăpăţânate zodii

1 65770 original jpg jpeg

Încăpăţânarea este un atribut cu două tăişuri: când nu prea există, persoana pare delăsătoare şi în bătaia deciziilor celorlalţi, când există în doze mari, nu ne mai convine şi o vedem ca şi pe un defect peste care nu putem trece.

Ei bine,dacă încă nu cunoaşteţiacest aspect al personalităţii persoanelor din jurul vostru,ne-am gândit să vă venim în ajutor cu un top al celor mai încăpăţânate zodii,pentru a vã face zilele mult mai uşoare.

1.         Berbec

Berbecii se află pe primul loc în topul nostru,din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor,este o trăsătură înnăscută  şi  bine impregnată a personalităţii lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.

Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru,fie de cel mai important,trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige,văzându-se uşor superiori peste ceilalţi,pentru a-şi hrăni orgoliul şi pentru a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli în dragoste,în momentul în care îşi întâlneşte jumătatea,când aceasta îl va face să înţeleagă că lucrurile nu se vor desfăşura normal dacă el nu va face câteva compromisuri şi nu va lăsa de la el.

2.         Rac

Singura diferenţã dintre Berbeci şi Raci o face faptul că încăpăţânarea Berbecilor este nativă,pe când Racii mai mult o dobândesc treptat pe parcursul vieţii,în funcţie de ce persoane întâlnesc în cale. Din momentul în care această trăsătură este pornită,nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori,nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţă unui real compromis iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme,căile de mijloc nu există!

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg