Topul celebrităţilor care au recunoscut că sunt persoane non-binare

1 vedete non binare jpg jpeg

În spaţiul public, din ce în ce mai multe vedete internaţionale şi-au recunoscut identitatea lor de gen în faţa fanilor şi faptul că se simt ele însele odată ce au acceptat că fiecare persoană în parte este unică.

Non-binaritatea este un termen folosit pentru a descrie persoanele ce experimentează o identitate de gen care nu este exclusiv feminină sau masculină. Cu alte cuvinte, o persoană non-binară poate să aibă o identitate de gen fluidă, atunci când tranzitează între două sau mai multe genuri; poată să nu aibă nicio identitate de gen sau poate să aibă oricare altă identitate de gen care nu a primit, încă, o denumire anume. Transgender sau trans este un alt termen umbrelă: pe lângă oamenii ai căror identitate de gen este opusă sexului atribuit la naştere (bărbaţi trans şi femei trans), el mai poate include şi persoanele non-binare. Astfel, sunt câteva celebrităţi care au mărturisit de-a lungul timpului că sunt non-binare sau trans. 

Ellen/Elliot Page 

Actriţa, cunoscută pentru rolurile principale din filmele “Juno” şi “The Umbrella Academy”, marca Netflix, a recunoscut public că se identifică ca fiind o persoană trans. Într-o declaraţie făcută pe contul său de social media, le-a spus fanilor:

Sam Smith 

Într-un interviu, celebrul cântăreţ de origine britanică a recunoscut că se simte la fel de feminin precum se simte ca bărbat. Sam Smith, câştigător al patru premii Grammy în 2015 şi al unui premiu Oscar în 2016 pentru cea mai bună melodie de fundal în filmul James Bond: Spectre, nu şi-a dat seama că este non-binar până când nu a aflat de acest termen. Ulterior, artistul şi-a anunţat fanii pe contul de Instagram că pronumele său va fi They/Them. 

Miley Cyrus 

Într-un interviu, cântăreaţa Miley Cirus a spus că “nu se raportează la faptul că ar fi băiat sau fată şi nu are în vedere ca partenerul ei să fie băiat sau fată”.

“Oamenii se îndrăgostesc de alţi oameni, nu de gen. Nu are nimic de-a face cu sexualitatea. Sexul este doar o mică parte a unei relaţii, iar identitatea de gen este una aproape irelevantă”, a explicat artista. 

Steven Tyler

Mulţi au remarcat aspectul androgin al cântăreţului din trupa Aerosmith. Artistul a fost deseori catalogat cum că ar fi mai femeie decât bărbat, însă acesta a declarat că se simte în mod egal şi femei, şi bărbat. 

FOTO Shutterstock.com 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg