Topul celor mai geloase semne zodiacale. Atenţie, îşi spionează frecvent partenerii şi au imaginaţie bogată!

1 zodie jpg jpeg

Dacă îţi dai întâlnire cu o persoană aflată într-una dintre aceste zodii, asigură-te că telefonul tău va sta departe de ea! Potrivit unui studiu, aceste semne zodiacale obişnuiesc să îşi spioneze partenerii mai mult decât altele.

În orice relaţie, comunicarea şi încredere ar trebui să fie prioritare. Din păcate, dacă în relaţie nu există aceste două lucruri esenţiale, este posibil să apară suspiciunile şi geloziile. Experţii de la Psychic World au descoperit, în cadrul unui studiu, că anumite zodii sunt mai predispuse la gelozii şi sunt tentate să le verifice partenerilor mult mai des telefoanele şi computerele, decât alte semne zodiacale. Cercetătorii au analizat minuţios fiecare zodie în parte şi au aflat că există una care câştigă detaşat locul 1, în acest top. Iată care sunt zodiile care pot fi găsite scotocind printre lucrurile partenerului de viaţă!

Locul 5: Scorpion

În acest studiu, 62% dintre persoanele aflate sub semnul scorpionului au dezvăluit că şi-au spionat frecvent partenerii. Mai mult decât atât, unii dintre ei au declarat că şi-au format, în timp, instincte foarte bune în ceea ce priveşte infidelitatea. Potrivit Allure, scorpionii sunt persoane cu o intuiţie foarte bine dezvoltată, dar şi foarte pasionali. Ei suferă enorm dacă sunt trădaţi şi, cel mai probabil, din această cauză au tendinţa să fie suspicioşi.

Locul 4: Gemeni

La acest capitol, Gemenii sunt puţin mai curioşi decât Scorpionii, 66% dintre persoanele aflate sub acest semn, declarând că obişnuiesc să verifice telefoanele partenerilor. De asemenea, în cadrul studiului, mulţi gemeni au declarat că nu ar fi deranjaţi nici dacă ar fi descoperiţi. Potrivit InStyle, Gemenii se implică în totalitate în relaţia de cuplu şi îşi păstrează cu tărie angajamentul faţă de partener. Acestui semn de aer îi place stabilitatea şi urăşte trădarea.

Locul 3: Peşti

69% dintre Peşti au spus că au intrat în intimitatea partenerului, de dragul relaţiei, însă cei mai mulţi peşti au declarat că odată ce au fost prinşi, şi-au cam învăţat lecţia. Această zodie de apă este pasională, empatică şi predispusă la multă suferinţă dacă este trădată. Potrivit Allure: „Peştii absorb toate bucuriile şi toate durerile din jurul lor. Cu o astfel de sensibilitate imensă, ei pot fi cu uşurinţă prinşi într-un carusel de emoţii‟.

Locul 2: Rac

Studiul Psychic World a descoperit că 71% dintre Raci se uită frecvent în telefoanele şi în computerele partenerilor. Acest lucru nu este o surpriză, deoarece acest semn de apă tinde să acorde multă atenţie oamenilor din jur. De fapt, Racii sunt dependenţi de iubire, lucru care poate naşte şi multe gelozii.

Locul 1: Leu

Leul este zodia care îşi spionează cel mai mult partenerul. Potrivit sondajului, 75% dintre lei au mărturisit că sunt activi în viaţa celorlalţi şi le place să ştie care este următoarea mişcare pe care o va face persoana iubită. Potrivit InStyle, Leul fiind un semn de foc, îi place să se comporte precum un lider, aşa că nu este de mirare că tinde să preia conducerea în relaţii. Deoarece este o zodie extrem de independentă, Leul caută un partener care să se muleze pe personalitatea lor energică.

Sursă foto: Shutterstock Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg