Trei zile de caniculă în România. Se vor resimţi peste 40 de grade Celsius

1 canicula 1 jpg jpeg

Canicula pune stăpânire pe România. Vor fi cel puţin trei zile cu maxime de 37 de grade şi un disconfort termic accentuat, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit ANM, vineri, sâmbătă şi duminică valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat, astfel că în aer se vor resimţi valori termice de peste 40 de grae Celsius.

Indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului, se mai arată în prognoza menţionată. Cele mai mari temperaturi înregistrate vor fi în regiunile sudice şi estice, dar şi în toate celelalte zone de câmpie şi podiş.

Citeşte şi: Ce este bine să faci pe timp de caniculă. Reguli de aur de la specialişti

Caniculă în weekend. Trei zile de foc în Capitală

În Bucureşti, vremea va fi caniculară în special la orele amiezelor, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Meteorologii au emis şi o avertizare valabilă până duminică, la ora 12, de disconfort termic accentuat. Oamenii sunt sfătuiţi să nu iasă din case în aceste intervale orare dacă nu este neapărată nevoie, iar dacă o dac să se protejeze de soare cu haine din materiale naturale, deschise la culoare, să poarte pălării de protecţie şi să se hidrateze corespunzător.

Citeşte şi: Trucuri pentru răcoare în casă pe timp de varăRecente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg