4 obiceiuri de frumuseţe care duc la apariţia ridurilor

woman washing face 600x400 jpeg

Obiceiurile de îngrijire zilnice pot duce la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii. Chiar dacă în acest moment nu avem cum să stopăm procesul natural, este posibil ca liniile fine să fie invizibile pe faţa ta doar dacă sunt respectaţi câţiva paşi.

Setul de reguliadoptat în fiecare zi poate cauza sănătăţii pielii,şi tot ele sunt cele care duc la dezvoltarea ridurilor premature pe pielea feţei.

Iată care sunt obiceiurile care duc la apariţia ridurilor premature:Exagerarea cu exfolierea pielii

Exfolierea este cel mai bun mod prin care sunt înlăturate celulele moarte ale pielii,excesul de sebum şi impurităţile de pe piele. Ea poate fi făcută de 2-3 ori pe săptămână. Dar atunci când este exagerată,poate dăuna pielii,deoarece este distrusă balanţa pH-ului şi pielea devine foarte uscată. De asemenea,dacă exfolierea este dură,pot fi afectate şi celulele pielii,care vor avea ca rezultat apariţia ridurilor.

Duşul cu apă fierbinte

Apa fierbinte ajută la deschiderea porilor şi curăţă pielea,dar expunerea îndelungată la temperaturi ridicate nu este sănătoasă pentru piele. Duce la deshidratare şi este afectată producţia naturală de sebum a pielii. De asemenea,creşte riscul de apariţie a ridurilor premature. Nu petrece mai mult de 4-5 minute sub apa fierbinte. În schimb,apa trebuie să fie călduţă.

Curăţarea excesivă

Curăţarea este cea mai importantă parte a regimului de îngrijire a pielii,dar făcută în mod excesiv poate dăuna sănătăţii pielii. În afară de faptul că este pusă în pericol producţia de sebum,este crescut riscul de deshidratare. Şi atunci când nivelul de hidratare scade,încep să se formeze liniile fine,apoi apar ridurile pe faţă şi pe gât.

Aplicarea zilnică a machiajului

Machiajul este aplicat pentru a ascunde liniile fine şi imperfecţiunile pielii,dar,dacă este aplicat în fiecare zi,are un efect negativ asupra pielii. De asemenea,se face o greşeală şi în modul în care este aplicat machiajul,care de foarte multe ori nu este îndepărtat de pe piele,adică lipseşte demachierea.

Oricât de obosită ai fi,nu trebuie să te culci fără să te demachiezi. Acest lucru duce la apariţia mai multor afecţiuni ale pielii,deoarece machiajul conţine substanţe chimice.

Sursă:www.stylecraze.comRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg