5 secrete de înfrumuseţare cu bicarbonat de sodiu

soluţii naturale împotriva mucegaiului jpeg

Pentru o piele frumoasă şi un păr mătăsos, nu e nevoie neapărat de produse costisitoare sau programări la saloane de înfrumuseţare. Ai în casă ingredientul perfect pentru îngrijire: bicarbonatul de sodiu.

Mască de faţă

Răsfaţă-ţi tenul cu o mască din bicarbonat de sodiu. Ai nevoie de un amestec făcut dintr-o parte bicarbonat şi două de ovăz,pe care le macini. Adaugi o linguriţă de miere şi apă atât cât să obţii o pastă. Întinzi masca pe faţă şi o laşi să acţioneze 10 minute,după care cureţi tenul cu apă călduţă.

Remediu pentru părul agresat

Pentru părul îmbâcsit în urma folosirii produselor pentru coafare este ideală curăţarea la fiecare două săptămâni cu bicarbonat de sodiu. Amestecă o jumătate de cană de bicarbonat cu apă caldă. Dacă simţi că mixul acesta îţi usucă părul,adaugă şi o jumătate de cană de oţet. Unicul neajuns al acestui truc este mirosul neplăcut,însă dispare în timp scurt.

Tratament de albire a dinţilor

Pentru un zâmbet atrăgător şi dinţi mai albi,perie dantura cu un amestec făcut din şase linguriţe de bicarbonat de sodiu,patru linguriţe de glicerină,o jumătate de linguriţă de sare şi 15 picături de ulei de mentă.

Degresant pentru păr

Un bun înlocuitor al şamponului pentru păr gras este bicarbonatul de sodiu. Presară puţin,vreo 2 linguriţe,la rădăcinile părului îngrăşat şi masează pentru ca bicarbonatul să preia sebumul. La sfârşit,îndepărtează pudra cu o perie.

Soluţii pentru o piele fină

În locul sărurilor pentru baie care-ţi fac pieleamătăsoasă,e de ajuns să adaugi o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în apa de baie. Pentru efecte uimitoare,relaxează-te în cadă o jumătate de oră.

Pentru a avea picioare frumoase,nu e nevoie să mergi la salon. Îngrijeşte-le mai ieftin după baie,afundându-le într-un vas cu apă caldă în care ai pus trei linguriţe de bicarbonat de sodiu. Peste 20 de minute,freacă bine călcâiele cu o pastă preparată tot din bicarbonat şi apă.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg