5 secrete pentru o privire cuceritoare

1 64022 original jpg jpeg

Dimineţile în care te trezeşti cu cearcăne sau cu pungi sub ochi nu sunt cele mai fericite. Totuşi, nu este cazul să te îngrijorezi. Cu câteva trucuri simple vei avea o privire seducătoare şi vei arăta ca şi cum ai fi dormit nu 8, ci 12 ore.

Pielea din jurul ochilor e de 5 până la 10 ori mai sensibilă decât restul feţei,ceea ce înseamnă că în­grijirea ochilor trebuie să fie delicată şi să cuprindă atât o demachiere corectă,cât şi o bună hidratare.

Demachiază-te corect!

Primul şi cel mai impor­tant pas pe care trebuie să-l urmezi pentru a re­da frumuseţea ochilor constă în demachiere. Specialiştii te sfătuiesc să foloseşti un demachi­ant special pentru ochi. De asemenea,pentru ca discheta ta să nu absoarbă demachi­antul,este reco­mandat să o ume­zeşti înainte de folosire.Demachierea e efectu­ată corect atunci când,după ce ai înlăturat pra­ful,fardul şi rimelul din zona ochilor,discheta ta rămâne curată.

Aplică-ţi comprese!

După demachiere,apli­că pe ochi cataplasmele cu infuzie din muşeţel care îţi vor limpezi pri­virea. Infuzia se prepa­ră simplu,dintr-un plic de muşeţel la o cană de apă fiartă. Se strecoară şi se lasă la răcit,apoi se înmoaie dischetele în ea şi se ţin pe ochi cel puţin 10 minute.

Hidratează-ţi pielea din jurul ochilor

Privirea ta începe să-şi recapete strălucirea... Şi pentru ca ochii să nu trădeze absolut deloc oboseala,iar pielea din jurul lor să rămână me­reu tânără,asigură-le hidratarea necesară fo­losind o cremă potrivi­tă sau un contur de ochi special,bogat în sub­stanţe hidratante şi gră­simi.Foloseşte o mască de dormit

Aplică-ţi în fiecare sea­ră o mască specială pen­tru ochi,care te va ajuta să te odihneşti mai bine şi va conduce la elimina­rea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor.

Alege-ţi un anticearcăn potrivit

Şi dacă totuşi n-ai re­uşit să scapi de cear­căne,cosmetica îţi pu­ne la dispoziţie o me­todă prin care le poţi masca foarte bine:an­ticearcănul. Foloseşte o nuanţă un pic mai des­chisă decât cea a tenu­lui tău,pentru că o cu­loare mai închisă va ac­centua cearcănele. În­tinde cât mai bine an­ticearcănul,dinspre in­teriorul ochiului spre exterior,şi de abia du­pă aceea aplică fondul de ten.

Cele mai simple metode

Chiar dacă este veche de când lumea,această metodă nu şi-a pierdut eficienţa. Ţine la frigider o lingură sau o linguriţă,apoi pune-o pe ochi timp de câteva minute. Seara,înainte de culcare,aplică pe ochi,timp de 15-20 de minute,două pliculeţe de ceai negru,pe care le-ai înmuiat în prealabil într-o cană cu apă călduţă. Vei observa imediat efectul lor calmant.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg