5 sfaturi pentru buze moi şi catifelate

1 73633 original jpg jpeg

Buzele sunt singura parte a pielii de pe faţă, care nu secretă uleiuri naturale, pe cont propriu, astfel încât este foarte important să fie menţinute hidratate în orice moment. Aşadar, dacă buzele şi-au pierdut din frumuseţe şi au devenit ridate, iată câteva sfaturi simple.

Poţi scăpa cu uşurinţă de buzecu aspect ridat cu ajutorul produselor cumpărate din magazine sau,ca metode alternative,poţi apela la remediile naturale pentru a scăpa de această problemă.

Foloseşte balsamul de buze

Foloseşte balsamul de buze în fiecare zi. În plus,alege-le pe cele care au SPF în ele,pentru că buzele au nevoie de protecţie solară.

Citeşte şi:Răsfăţ complet pentru buze senzuale

Scorţişoara şi ulei esenţial de nucă de cocos

Amestecă 2 linguri de scorţişoară pudră cu 2 linguri de ulei esenţial de nucă de cocos. Aplică pasta obţinută pe buze în fiecare seară. Va trata buzele,lăsându-le moi şi frumoase.

Uleiul esenţial de vitamina E

Principalul motiv pentru care apar ridurile pe buze este deshidratarea. Aplică ulei esenţial de vitamina Epe buze în fiecare seară şi lasă-l să acţioneze întreaga noapte.

Exfoliant cu zahăr

Pe suprafaţa buzelor se acumulează celulele moarte de pe faţă. Prepară un amestec pe bază de zahăr pudră şi ulei de măsline. Aplică acest amestec pe buze pentru a îndepărta pielea moartă.

Periuţa de dinţi

Dacă nu vrei să aplici pasta exfoliantă pe buze,atunci,când te speli pe dinţi utilizeaz-o şi pe buze. Acest lucru va ajuta la eliminarea celulelor moarte şi la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui din buze,lăsându-le frumoase şi moi.

Citeşte şi:Colorează-ţi primăvara cu machiajul potrivit

Papaia şi miere

Prepară un amestec din pastă de papaia şi miere,pe care o aplici pe buze. Aceasta va ajuta la reducerea aspectului de riduri pe buze deoarece le va hidrata. Clăteşte cu apă caldă şi apoi aplici balsam de buze ca să rămână hidratate.

Credit foto:boldsky.comRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg