Aceste celebrităţi s-au căsătorit în secret! Până şi fanii lor au aflat târziu că au făcut pasul cel mare

1 shutterstock 371936587 jpg jpeg

Unele vedete împărtăşesc o mulţime de detalii despre nunta lor atât înainte de ziua cea mare şi după ce şi-au legat destinele. Pe de altă parte, alţii păstrează totul departe de ochii lumii. Uneori, nici măcar admiratorii lor nu ştiu că s-au logodit şi sunt luaţi pe neaşteptate când află că s-au şi căsătorit.

Anumite cupluri de vedete îşi păstrează secretă relaţia şi logodna, apoi optează pentru ceremonii de nuntă private pentru a se bucura de linişte în ziua căsătoriei. Nu se ştie cum au reuşit să se ascundă atât de bine din moment ce sunt urmărite de admiratori şi presă, dar se pare că eforturile lor au fost încununate de succes.

Scarlett Johansson şi Colin Jost

În octombrie 2020, s-a aflat că actriţa Scarlett Johansson şi comediantul Colin Jost s-au cununat în secret. Au avut o ceremonie intimă la care a fost invitată familia apropiată şi cei dragi, astfel încât să poată fi respectate măsurile de siguranţă COVID-19. După ce au petrecut în linişte, cei doi au anunţat pe toţi cei care vor să le ofere un dar de nuntă, să facă donaţii şi să susţină cauza organizaţiei Meels on Wheels din SUA care oferă mese calde bătrânilor, săracilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

Hilary Duff şi Matthew Koma

Cei doi şi-au unit destinele şi au organizat o nuntă discretă în decembrie 2019 pe proprietatea lor din Los Angeles. Au spus „Da!” în faţa familiei şi a prietenilor, apoi au plecat într-un safari în Africa de Sud, pentru a petrece luna de miere. Actriţa şi producătorul muzical Koma s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2015 în timp ce lucrau la albumul ei „Breathe In Breathe Out”. Acum, au o fetiţă, pe nume Banks, de 2 ani şi-l cresc împreună pe băiatul ei, Luca Cruz, de 8 ani.

Nicolas Cage şi Riko Shibata

Reprezentantul actorului a confirmat că acesta s-a căsătorit în secret pentru a cincea oară. Aleasa este japoneza Riko Shibata (26 de ani) cu care are o relaţie de peste un an. Nunta lor restrânsă a avut loc pe 16 februarie 2021, în Las Vegas. Data căsătoriei a fost aleasă pentru a onora ziua de naştere a regretatului tată al mirelui care a decedat în anul 2019. Cage a confirmat cele spuse despre el spunând doar: „Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”. Shibata este cu 4 ani mai tânără decât cel mai mare fiu al lui Cage, dar acest fapt nu l-a împiedicat pe actor să anunţe logodna lor în august 2020, când a afirmat că nu a reuşit s-o ceară de soţie faţă în faţă din cauza pandemiei, ci în mediul virtual, şi că i-a trimis inelul de logodnă prin curier. Au stat despărţiţi 6 luni din această cauză, ea aflându-se în Japonia.

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn

După luni de zvonuri, cântăreţul Ed Sheeran a confirmat în cele din urmă că s-a căsătorit în secret cu iubita sa Cherry Seaborn. El a numit-o „soţia” sa în piesa „Remember the Name”, explicând într-un interviu că a scris de fapt piesa înainte ca ei să se căsătorească. Până la momentul în care a ieşit piesa, cei doi erau deja căsătoriţi.

Pamela Anderson şi Jon Peters

La 30 de ani după ce s-au întâlnit, s-au despărţit şi s-au reunit din nou, Pamela Anderson şi producătorul de film Jon Peters s-au căsătorit într-o ceremonie privată care a avut loc la Malibu, în ianuarie 2020. Cei doi măcar n-au dezvăluit public că se întâlnesc din nou. Au procedat corect să păstreze totul secret, pentru că s-au despărţit la mai puţin de două săptămâni după nuntă.

Daniel Craig şi Rachel Weisz

Cunoscutul actor a preferat să se căsătorească în ascuns cu actriţa Rachel Weisz, în iunie 2011. A rămas un secret şi modul în care a reuşit să păstreze totul departe de ochii lumii. „Viaţa mea privată este incredibil de importantă pentru mine. Cu siguranţă, căsătoria este mai mult decât importantă pentru mine”, a afirmat acesta când s-a aflat că a devenit soţul lui Weisz.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Presa a aflat târziu că în iulie 2019, Klum şi Kaulitz au devenit soţ şi soţie. Cuplul s-a format din februarie 2018, când cei doi au fost văzuţi împreună. Şi-au anunţat logodna în decembrie a acelui an, dar au avut grijă să nu ajungă la urechile presei ziua exactă când se vor căsători.

FOTO: ShuterstockRecente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg