Actorul Hugh Jackman nu poate lucra cu Angelina Jolie. Soţia i-a interzis cu desăvârşire

1 shutterstock 130390424 jpg jpeg

Sunt şanse mici să-i vezi vreodată împreună pe marile ecrane pe actorii Hugh Jackman şi Angelina Jolie din cauza soţiei cunoscutului actor care se opune ca ei doi să filmeze pe acelaşi platou.

Hugh Jackman şi-a început cariera lucrând ca simplu clovn care mergea la petreceri, apoi a devenit bogat şi faimos. Ca urmare a succesului de care a ajuns să se bucure, s-a trezit în poziţia privilegiată de a şti că munca sa aduce bucurie în viaţa multora şi că are una dintre meseriile pline de satisfacţii. Mulţi l-au admirat în rolul Wolverine. Unul dintre avantajele datorat succesului său a fost acela că a reuşit să lucreze cu unii dintre cei mai buni actori de la Hollywood. În plus, este aproape sigur că Jackman va continua să lucreze cu actori şi regizori mari în anii următori. Cu toate acestea, după cum se dovedeşte, există o persoană cu care este puţin probabil că va lucra în viitor, deoarece i s-a interzis în mod neoficial să lucreze cu Angelina Jolie.

Deborra-Lee Furness, soţia lui Hugh Jackman, a devenit o vedetă înaintea lui

Hugh Jackman se numără printre cei mai cunoscuţi actori din lume. Un lucru pe care majoritatea fanilor lui Jackman nu îl ştiu este că, atunci când era încă necunoscut, soţia lui, Deborra-Lee Furness, devenise deja o vedetă. Originară din Australia, aceasta a studiat actoria la prestigioasa Academie Americană de Arte Dramatice din New York City. După ce s-a întors în ţara natală, Furness a interpretat mai multe roluri înainte de a ajunge faimoasă după ce a jucat în filmul „Shame‟ din 1988. În cele din urmă, succesul actoricesc al lui Furness a ajuns să-i schimbe în mod neaşteptat viaţa la mijlocul anilor '90. În 1995, a apărut în 10 episoade al unui serial numit „Correlli‟, alături de actor necunoscut pe atunci pe nume... Hugh Jackman. Jackman şi Furness s-au întâlnit pentru prima oară la filmările pentru acel serial şi nu le-a luat mult să se îndrăgostească. În anul 1996, s-au şi căsătorit, iar astăzi au doi copii împreună şi sunt la fel de fericiţi. Motivul principal pentru care par atât de fericiţi este că s-au sprijinit mereu unul pe celălalt. El a avut parte de toată dragostea şi sprijinul soţiei, inclusiv atunci când s-a luptat cu cancerul.

De ce i-a interzis soţia să lucreze cu Angelina Jolie

Cum Deborra-Lee Furness a devenit o mare vedetă în ţara ei natală, Australia, de zeci de ani înaintea lui, nu poate fi comparată cu majoritatea soţiilor de celebrităţi. Într-un interviu din emisiunea „Australia’s Today‟, Furness a spus ceva cu care a făcut vâlvă în întreaga lume. La un moment dat, a fost întrebată dacă au existat vedete de la Hollywood cu care nu ar fi vrut ca soţul ei să lucreze. Fără să se gândească prea mult, a răspuns în glumă că Jackman nu poate lucra cu Angelina Jolie. „I-am spus agentului său că nu are voie să lucreze cu Angelina. Sunt sigură că este foarte drăguţă şi iubesc tot ce face.‟ Apoi, Deborra-Lee a ţinut să adauge că are o căsnicie solidă cu Hugh Jackman şi relaţia lor este suficient de puternică, încât nu trebuie să-şi facă griji: „Dacă alegi partenerul potrivit, vei trece peste toate necazurile şi provocările‟. La final, Hugh Jackman a intervenit pentru a explica de ce el şi Furness au o căsătorie atât de frumoasă: „Am reuşit să păstrăm asta. Deb a avut o regulă: să nu ne desparţim niciodată mai mult de două săptămâni‟.

Citeşte şi:

Povestea de dragoste dintre Hugh Jackman şi Deborra-Lee. Cum şi-a dat seama el că blonda e femeia vieţii lui

Meseria pe care a avut-o Hugh Jackman, înainte să devină „Wolverine‟, în filmele „X-Men‟

Cum a reacţionat Jackman la afirmaţiile consoartei

Când urmăreşti filmări cu comentariul lui Deborra-Lee Furness referitor la Angelina Jolie, este foarte clar că a fost spus în glumă. Cu toate acestea, asta nu a împiedicat presa să abordeze cu seriozitate afirmaţiilor ei, deoarece Jackman şi Jolie chiar nu au lucrat împreună niciodată.

Lui Hugh Jackman i-a fost cerută o replică la afirmaţiile soţiei legate de Jolie. În timp ce vorbea cu intervievatorul emisiunii „Entertainment Tonight‟, Kevin Frazier, la scurt timp după ce povestea despre Jolie a apărut în presă, Jackman a răspuns: „Deb şi cu mine suntem căsătoriţi de peste 20 de ani. Avem o mulţime de reguli. Suntem foarte echilibraţi‟.

FOTO: ShutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg