Actorul Jamie Foxx, distrus după moartea surorii lui. DeOndra avea sindromul Down

1 jamie foxx shutterstock 1325983100 jpg jpeg

În octombrie 2020, faimosul actor hollywoodian a anunţat pe Instagram că sora lui, DeOndra Dixon, s-a stins din viaţă. Conform presei americane, familia Foxx a decis să nu facă public motivul pentru care aceasta a murit prematur.

În ciuda discreţiei pe care şi-au dorit-o toţi membrii familiei atunci, Jamie a ţinut să precizeze că erau cu toţii “distruşi” din cauza dispariţiei ei şi că moartea DeOndrei a lăsat “un gol imens” în inima sa. În cadrul unui interviu oferit celor de la Extra, actorul a descris moartea surorii lui ca fiind “bruscă”, fără să adauge şi alte detalii.

Jamie a mai ţinut să menţioneze cum Dixon adora să danseze şi cum “lumina întreaga lume”. Cauza morţii ei premature a început să aibă o presupusă cauză în momentul în care Fundaţia Mondială a Sindromului Down a scris online că a pierdut “o rază de speranţă”.  

Mai mult, Foxx a publicat un omagiu răposatei lui surori în martie 2021, de Ziua Internaţională a Sindromului Down. Pe pagina sa de Instagram, starul hollywoodian s-a referit la sora lui ca la “îngerul meu” şi a recunoscut că încă o mai aude pe DeOndra prin casa lui.

Cu toate că s-a stins din viaţă la numai 36 de ani, Dixon a bifat mai multe realizări pe durata vieţii ei scurte decât mulţi dintre noi. Pe lângă faptul că susţinea discursuri şi vorbea în numele celor afectaţi de sindromul Down, ea a dansat la ceremonia de decernare a premiilor Grammy – din partea Fundaţiei Internaţionale a Sindromului Down – şi a participat la evenimentul Be Beautiful Be Yourself Fashion Show (n.r. Fii frumoasă, fii tu!) în fiecare an.

După moartea lui Dixon, familia Foxx a înfiinţat Fundaţia Fondul de Cercetare al Sindromului Down DeOndra Dixon, în onoarea ei.

Foto - ShutterstockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg